Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Manage-IT

Events
8-12-2022

Lokale overheden staan onder druk om zo snel mogelijk te digitaliseren, maar veel van hen beschikken niet over de juiste tools of kennis om dit te doen. Daarom zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we aanwezig zijn op "Manage IT", een evenement speciaal voor lokale overheden en gemeenten dat op 8 december plaatsvindt in het Hilton Hotel in Antwerpen.

Zoals wij het zien, is er geen reden waarom de overheid niet in de voorhoede van de digitale transformatie zou kunnen staan. Ons doel is ervoor te zorgen dat lokale overheden voorop lopen met digitale transformatie - niet alleen omdat het belangrijk is, maar omdat het mogelijk is.

Bezoek Wortell op de Microsoft-stand en onze experts delen met plezier de nieuwste marktoplossingen, specifiek afgestemd op de uitdagingen waarmee jouw stad of gemeente momenteel wordt geconfronteerd. Laten we samen zorgen voor een soepele digitale transformatie waarbij we jouw huidige systemen verbeteren en verduurzamen.

Het belooft een dag te worden vol interessante keynotes, netwerkmomenten met lekkere hapjes en drankjes. Een niet te missen kans voor iedereen die wil meeschrijven aan de digitale toekomst van lokale overheden.

Aarzel zeker niet om langs te komen op onze stand en meer te weten te komen over hoe Wortell je kan helpen jouw doelstellingen te bereiken! We kunnen niet wachten om je daar te zien.

Schrijf je in voor dit event!

Ben jij klaar om jouw digitale transformatie naar een hoger niveau te tillen?

Waarom zou je deelnemen?

  • Maak kennis met best-practices uit verschillende gemeenten, maar ook uit andere sectoren.

  • Breid jouw netwerk uit met de ICT-managers van en voor Vlaamse steden en gemeenten.

  • Ontdek nieuwe oplossingen en laatste innovaties specifiek voor jouw uitdagingen en hoe deze kunnen toegepast worden in jouw lokale overheidscontext.

Voor wie?

Dit evenement is speciaal georganiseerd voor ICT-afdelingshoofden, IT-managers, algemeen directeuren, beleidsmensen en departementshoofden van lokale overheden en aanverwante sectoren.

Praktische info

  • Locatie: Hilton hotel in Antwerpen
  • Datum: 8 december, vrijblijvend van 9u-18u
  • Registratie kan via deze link: https://www.v-ict-or.be/events/manage-it-2022/register