Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij
Adoptie & Change

Adoptie Consultant

Gent en/of thuis 40 uur

De medewerkers van de klant staan aan de vooravond van een verandering. Deze verandering heeft betrekking op de moderne digitale werkplek (Work). Als Adoptie Consultant begeleid je de klant en hun medewerkers in de digitale transformatie naar de digitale moderne werkplek waarbij Microsoft (Office) 365 een belangrijk onderdeel is. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Dit doe je samen met de Adoptieteamleden van de klant en met jouw collega’s van Wortell, die voor deze techniek zorgdragen.

Je begeleidt de klant niet alleen met het gebruik van deze techniek, maar natuurlijk ook met de weg hier naartoe. Hiervoor gebruiken wij de ADKAR-methodiek. Voor de personal touch ben je in staat om je te verplaatsen in de situatie van de klant. Waardoor je medewerkers weten waarom ze gaan veranderen, weten hoe ze de technologie gebruiken én blijven gebruiken. Je inspireert onze klanten, bent betrokken bij het geven van workshops, het schrijven van plannen, het aanpassen van opleidingsmaterialen, het geven van trainingen en andere activiteiten van onze aanpak.

Ontmoet enkele collega's

Alroye Wiesell

Margo Koster

Alice Roes

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Aanspreekpunt voor Adoptie
Leiding en sturing geven
Sessies organiseren
Copilot traject
Aanspreekpunt voor Adoptie

Als het om Adoptie gaat, weet jij waar het om gaat. Daarom wil je ook het aanspreekpunt zijn voor Wortell en voor de klant. Het is belangrijk om te weten waar je staat in het proces en te weten wat belangrijk is voor zowel de klant als Wortell. 

Leiding en sturing geven

Ook voor klanten is verandering niet vanzelfsprekend. Jij bent de specialist dus jij kan als geen ander aangeven wat belangrijk is. Je geeft de klant duidelijk inzicht wat de verandering inhoudt en wat de vervolgstappen zijn in het proces. Dat is ook voor Wortell van belang zodat techniek en adoptie hand in hand gaan.

Sessies organiseren

In deze sessies maak je de punten samen met de klant zo concreet mogelijk. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je samen met de klant de ‘waarom’ formuleert en daarmee de communicatie concreet kan maken. Maar bijvoorbeeld ook de volgorde van thema’s en scenario’s gaat bepalen. Als alle voorbereidingen voor de verandering getroffen zijn, gaat het natuurlijk ook nog over een stukje kennisoverdracht. Jij zorgt ervoor dat de kennis overgedragen wordt en de klant hiermee aan de slag kan. Hierin speelt kennis van Microsoft (Office) 365 een rol.  

Copilot traject

Bij Wortell lopen wij voorop op het begeleiden van organisaties met Copilot. Als Adoptie Consultant ben jij verantwoordelijk voor het strategisch plannen en uitvoeren van adoptieprogramma's van zulke AI-mogelijkheden. Wij gaan samen met jou mee aan de slag om jouw Copilot expertise te ontwikkelen of verder uit te bouwen. 

 

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Je hebt minimaal 1-2 jaar werkervaring binnen adoptietrajecten en/of het begeleiden van change management processen binnen bedrijven;
  • Ervaring met het adviseren van organisaties/klanten;
  • Kennis van Change management methodieken, zoals de Prosci methodiek is een pré;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren
  • Kennis van Microsoft (Office) 365 en Windows platform.
Wat werken bij Wortell extra aantrekkelijk maakt

Wat bieden wij jou?

Mobilitieitsbudget
32 vakantiedagen
Marktconform salaris
Maaltijd- en ecocheques
Uitgebreid verzekeringspakket
Flexibiliteit
Employee Assistance Program
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 10:00-12:00: Training voorbereiden
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Training zorgklant
Dinsdag 13:00-14:00: Lunch
Dinsdag 15:00-17:00: Kick-off nieuwe klant
Woensdag 09:00-10:00: Inlezen klantopdracht
Woensdag 10:00-12:00: Adoptie training (Copilot) geven
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 16:00-17:00: Uren schrijven
Donderdag 10:00-12:00: Training geven
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-14:00: Training industrie klant
Donderdag 16:00-18:00: Uitwerken adoptie materiaal
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je levert baanbrekend werk op waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel” 

Vragen over de Adoptie Consultant vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!