Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Modern Workplace

Modern Workplace Consultant

Medior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Als Modern Workplace Consultant houd jij je bezig met oplossingen rondom de Moderne Werkplek. Denk hierbij aan Microsoft EndPoint Manager, AutoPilot, Windows 10/11, Exchange Online, Teams, OneDrive for Business, Azure Active Directory en Azure Virtual Desktop. Jij bent breed georiënteerd en hebt in één van deze technieken een verdiepend specialisme ontwikkeld.

Het ene moment ben je onderdeel van een (project) team, de andere keer voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Het gaat hierbij om een mix tussen techniek en klantcommunicatie. Jij gaat in gesprek met de klant, analyseert de wensen of het probleem, bedenkt, configureert en documenteert de oplossing.

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Samenwerken
Nieuwe klant onboarden
Aanspreekpunt
Ontwikkeling
Samenwerken

Een deel van je takenpakket bestaat uit het ondersteunen van collega’s bij hulpvragen. Waar nodig helpen jullie elkaar met vraagstukken waar een ieder tegenaan loopt. Natuurlijk hoort proactief kennis delen daar ook bij.

Nieuwe klant onboarden

Als Modern Workplace Consultant ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, configureren en integreren van de Moderne werkplek als een service, Work. Nieuwe klanten neem jij probleemloos mee in dit verhaal: je toont hen precies hoe hun nieuwe werkplek er komt uit te zien. 

Aanspreekpunt

Jij bent de specialist en het aanspreekpunt voor onze klant als het gaat om de moderne werkplek technologie en implementatie.

Ontwikkeling

Bij Wortell lopen we graag voorop. Door gesprekken te voeren met partners, een kennissessie te organiseren met collega's, een examen te doen of dat ene boek te lezen.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je beschikt over een Bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting;
  • Je hebt diepgaande kennis van Microsoft 365 en de Enterprise Mobility Suite;
  • Je hebt aantoonbare projectervaring met implementaties en migraties op grote schaal of van hoge complexiteit.

Sluiten niet alle functie-eisen bij jouw profiel aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-10:00: Backlog Sprint refinement
Maandag 10:00-11:00: Daily standup
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Sparren projectmanager
Dinsdag 10:00-11:00: Daily standup
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Ronde tafel gesprek klant
Dinsdag 15:00-17:00: Backlog Sprint refinement
Woensdag 10:00-11:00: Daily standup
Woensdag 11:00-12:00: Sparren projectmanager
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 09:00-10:00: Backlog Sprint planning
Donderdag 10:00-11:00: Daily standup
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-15:00: Opleveren Low Level Design
Vrijdag 10:00-11:00: Daily standup
Vrijdag 11:00-13:00: Focustijd
Vrijdag 13:00-14:00: Lunch
Vrijdag 14:00-16:00: Microsoft examen
Vrijdag 16:00-17:00: Overige administratie

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.
4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
David Mooradun Recruiter