Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Modern Workplace

Modern Workplace SharePoint Consultant

Senior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Als SharePoint Consultant binnen het projectteam ‘Modern Workplace’ ben jij de specialist op het gebied van SharePoint bij onze klanten. Als Consultant breng je advies uit over de beste aanpak en zorgt voor de implementaties van de oplossing. Je bent niet alleen een ervaren techneut, maar staat het liefst ook met één been in de business. Daarnaast ben je voor je collega’s de subject matter expert en help je deze collega’s in de juiste richting naar de oplossing. 

Het ene moment ben je onderdeel van een (project) team de andere keer voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Het gaat hierbij om een mix tussen techniek en klantcommunicatie. Jij gaat in gesprek met de klant, analyseert de wensen of het probleem, bedenkt, configureert en documenteert de oplossing. 

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Vraagstukken vertalen
Beheer
Migratie
Meedenken
Vraagstukken vertalen

Als Modern Workplace SharePoint Consultant ben je verantwoordelijk voor het vertalen van klantvraagstukken naar een technische oplossing en geef je de klanten advies met het inrichten van hun omgeving.

Beheer

Samen met je collega's beheer je de verschillende platformen van onze klanten, waarbij jouw specialisme uiteraard ligt bij SharePoint. Het gaat hierbij soms om on-prem, maar vooral om cloudomgevingen. In jouw rol als beheerder zorg je dat onze beheerklanten optimaal kunnen blijven bewerken. 

Migratie

Jij helpt de klant met het migreren van hun data naar nieuwe versies van SharePoint, die je weloverwogen hebt ingericht op basis van de behoefte van de klant.

Meedenken

We hebben klanten die werken in on-premise omgevingen waarin jij doorontwikkelingen doet aan bestaande solutions, of zelfs nieuwe solutions opzet. Bij onze cloud klanten kun je aan de slag met de nieuwste SPFx solutions.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je noemt jezelf een echte expert in SharePoint 
  • Je blikt terug op minstens 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Je behaalde relevante Microsoft certificaties
  • Je deed reeds ervaring op met Power Platform  
  • Je bent nieuwsgierig ingesteld en blijft graag up to date in jouw kennis over SharePoint
  • Je beheerst perfect de Nederlandse taal. Kennis van het Frans en/of Engels is daarbij een plus

Sluiten niet alle functie-eisen bij jouw profiel aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-10:00: Team meeting
Maandag 10:00-12:00: Kick-off nieuwe klant
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 09:00-11:00: Intranet Site Design opmaken
Dinsdag 11:00-12:00: Voorbereiden AskWortell
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 16:00-17:00: Projectmeeting Approval flows
Woensdag 09:00-10:00: Team meeting
Woensdag 10:00-12:00: SharePoint oplossing bouwen
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 15:00-17:00: Klantoverleg
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-14:00: Sprintplanning
Vrijdag 09:00-10:00: Klant overleg
Vrijdag 10:00-12:00: File migratie analyse
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Presales gesprek
Vrijdag 14:00-16:00: Starten file migratie naar SharePoint

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.
4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
David Mooradun Recruiter