Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Managed Services

Network & Security Team Lead

Senior Level Brussel, Gent en/of thuis 40 uur

Als Network & Security Team Lead stuur jij het NetSec team binnen Wortell Belgium aan en ben je met je team verantwoordelijk voor het uitwerken, implementeren, beheren, onderhoud, beschikbaarheid en veiligheid van de netwerkinfrastructuur van onze klanten. Een cruciale rol dus, want heel wat teams, klanten en processen berusten op een sterk netwerk!

Het ophouden van een veilig en krachtig netwerk gaat steeds gepaard met een veilig beheer van data. Data moet immers steeds zowel confidentieel, integer en beschikbaar kunnen zijn. Daarnaast creëer jij Security Awareness door troubleshooting en audits door te voeren, policies uit te werken en de correcte maatregelen toe te passen. Network & Security binnen Wortell beslaat het volledige OSI model – jij zorgt er met andere woorden voor dat veiligheidsoplossingen en -diensten op elke laag van het bedrijfsnetwerk bestaan.

Als Team Lead begeleid jij daarnaast het team op een sterke, inspirationele en strategische manier, om zo bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Jij bent verantwoordelijk voor het plannen, sturen en coördineren van het NetSec Team en hun activiteiten. Daarbij leg je de focus op de ondersteuning en groei van je medewerkers, alsook op de innovatie en kwaliteit van het werk dat jullie doen.


  •  
Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Ontwikkelen
Beheer
Projecten uitvoeren
Markt onderzoek
Ontwikkelen

Als lead zet je de lijnen uit en bouw je een team uit dat voor Belgische en Nederlandse klanten innovatieve oplossingen implementeert en beheert. Je onderhoudt contacten met de key vendoren. Je bent een bruggenbouwer tussen on prem en cloud.

Beheer

Je team beheert, onderhoudt en monitort de Netwerk- en Security infrastructuur. Je controleert de performantie, garandeert een hoge beschikbaarheid en voert tijdig de nodige upgrades uit. Je analyseert én verbetert de infrastructuur, en dat zowel intern als bij de klant.

Projecten uitvoeren

Samen met je team werk je designs en offertes uit en implementeer je die bij je klanten.

Markt onderzoek

Wortell is in groei en zal blijven groeien om mee te kunnen met de steeds veranderende technologieën. Op vlak van Network & Security zullen er ongetwijfeld opportuniteiten zijn om Wortell mee verder op de kaart te helpen zetten. Het is dan ook aan jou om marktonderzoek te verrichten, zodat jij weet wat er leeft en zodat jij dit later naar Wortell alsook de klant kan formuleren.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Jij hebt al 5 à 10 jaar relevante werkervaring op zak in Network & Security of andere relevante omgevingen
  • Je hebt ervaring of bent klaar om een visie en team uit te werken
  • Je hebt een diepgaande kennis over security oplossingen en over routing en switching
  • Je hebt een streepje voor indien je kennis hebt van Fortinet Fortigate / Fortimanager, F5 Big IP, Infoblox, Cisco Wireless/Switching, , Microsoft security solutions, Cloud security, of Troubleshooting tools zoals Wireshark of Fiddler
  • Je stelt de klant centraal en waakt erover dat de geleverde service en vooral de stappen om deze service te leveren, kwalitatief is
  • Je bent communicatief sterk en in staat om in alle omstandigheden de klant, leveranciers en collega’s correct te woord te staan.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Franse kennis is een pluspunt
  • Je bent nauwkeurig zodat er een garantie is dat alle gegevens waarover je waakt correct zijn
  • Je neemt verantwoordelijkheid op en bent in staat om resultaten tijdig op te leveren.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-10:00: Daily Stand-up
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 14:00-17:00: Incident response plan review
Dinsdag 09:00-11:00: Uitwerken Managed Services
Dinsdag 11:00-12:00: Netwerk Analyse
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 14:00-16:00: Monitoring
Dinsdag 16:00-17:00: Offerte uitwerken
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 13:00-15:00: Businesscase presenteren
Woensdag 15:00-16:00: Coaching
Woensdag 16:00-18:00: Implementatie
Donderdag 09:00-10:00: Daily Stand-up
Donderdag 10:00-11:00: Proces review
Donderdag 11:00-12:00: Network review
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-15:00: Meeting met vendor
Vrijdag 09:00-10:00: Follow-up Sentinel One
Vrijdag 13:00-14:00: Lunch

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Lastige vraagstukken vertaal je moeiteloos naar logische, technische oplossingen. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Worteller worden?