Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Secure

Security Consultant

Medior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Jij bent gefascineerd door de nieuwste Microsoft-technologieën en de beveiliging van complexe omgevingen. Als Security Consultant ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp van Cloud Security-producten en zorg je voor de implementatie van deze voorstellen bij onze klanten. Na de implementatie zorg je ervoor dat de verbeterde oplossing wordt overgedragen aan de klant of onze eigen Managed diensten. Als Security Consultant ben jij goed op de hoogte van de risico's rondom een IT-infrastructuur (Azure, Identity, Device, Office 365) en adviseer je klanten hierover: het is dan ook onderdeel van de door jou opgestelde architectuur.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Security oplossingen
Adviseren klant
Offerte trajecten
Samenwerken
Security oplossingen

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerp van een nieuwe of verbeterde Microsoft Security-oplossing voor onze klanten. Deze ga jij vervolgens technisch realiseren en implementeren, in samenwerking met de klant en eventueel Microsoft.

Adviseren klant

Jij bent in staat om voor onze klanten een strategie te bepalen met behulp van Microsoft Security tooling en kan de meerwaarde hiervan helder en verstaanbaar uitleggen. 

Offerte trajecten

Als Security Consultant ben jij ook betrokken bij de presales- & offertetrajecten en werk je samen met de Accountmanagers.

Samenwerken

In jouw rol werk je veel samen met je directe collega’s in cross-teams. In deze teams worden verschillende expertises samengevoegd om het beste team te vormen voor een klantopdracht. Verder werk je ook samen met engineers van de desbetreffende klant om zo samen de beste oplossing(en) te realiseren. 

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma, of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het leveren van klantadviezen;
  • Je hebt ervaring met Azure, Azure Sentinel en Azure Defender;
  • Je hebt kennis van Microsoft Defender for Office, Defender for Endpoint, Cloud App Security;
  • Je hebt kennis van (Azure) Active Directory, specifiek Identity Protection, Defender for Identity;
  • Je hebt kennis van Azure Automation, KQL en PowerShell;
  • Indien je reeds een certificaat behaalde van Azure of Security, heb je zeker een stapje voor. Denk hierbij aan SC-200, SC-300, SC-900, MS-500 of AZ-500.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag 09:00-10:00: Team meeting
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-14:00: POC nieuwe klant
Maandag 14:00-17:00: Design opstellen
Dinsdag 09:00-10:00: Refinement werkzaamheden
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-17:00: Security Workshop
Woensdag 10:00-12:00: Technische realisatie
Woensdag 12:00-13:00: Offerte afstemmen
Woensdag 13:00-14:00: Lunch
Donderdag 11:00-12:00: User Group presentatie
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-15:00: Afstemmen met klant
Vrijdag 09:00-10:00: Dagstart
Vrijdag 10:00-12:00: Technische realisatie
Vrijdag 13:00-14:00: Lunch

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken.  Lastige vraagstukken vertaal je moeiteloos naar logische en technische oplossingen. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo’n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen – zalig gewoon!”

Worteller worden?

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem direct contact met ons op!
David Mooradun Recruiter