Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij
Productivity

SharePoint Consultant

Senior Gent, Zaventem en/of thuis 32-40 uur

Als senior SharePoint Consultant help je organisaties met het vertalen van hun huidige of toekomstige manier van werken naar een samenwerk- of portaaloplossing in SharePoint Online en Teams. Je bent expert op een aantal van deze gebieden: kennismanagement, governance, migraties, samenwerkoplossingen en portalen. Ben je nog geen expert, maar heb je wel ervaringen met het uitdenken van oplossingen en het goed inrichten? Geen probleem, wij houden ervan om elkaar te inspireren en verder te helpen.

Deze functie kenmerkt zich doordat je organisaties begeleidt bij complexe vraagstukken. Je bent sterk in het stellen van de juiste vragen om snel inzicht te krijgen in hoe een organisatie werkt en wat voor hen belangrijk is. Vervolgens weet je probleemloos de juiste oplossing te schetsen en dit aan je niet-technische publiek voor te leggen. Weerstand en complexiteit maken het voor jou alleen maar uitdagender.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Begeleiden migraties
Adviseren klanten
Pre sales & offertes
Bouwen portaal
Begeleiden migraties

Je helpt een grote organisatie met de migratie van hun bestanden naar SharePoint Online en Teams, je voert gesprekken met diverse stakeholders bepaalt de oplossing en migreert de bestanden. Je fungeert als lead consultant richting de klant en behoudt het inhoudelijke overzicht.

Adviseren klanten

Als SharePoint Consultant adviseer jij onze klanten zowel op tactisch- als strategische niveau over hoe zij beoogde bedrijfsdoelstellingen kunnen behalen dankzij de inzet van Microsoft Technologie. Je bent enthousiast als het gaat over kennismanagement, samenwerken, beleid en optimalisaties.

Pre sales & offertes

Jij hebt een belangrijke rol bij het tot stand komen van offertes, je voert klantgesprekken en denkt mee met het bepalen van de oplossing 

Bouwen portaal

Voor een overheidsinstelling ontwikkel je een portaal waarin een intranet en een samenwerkomgeving samen komen. Je richt het in op basis van Microsoft Viva en ontwikkelt de provisioning met PnP & PowerShell technologie. 

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal 4 jaar projectervaring in een vergelijkbare rol;
  • Diepgaande kennis van SharePoint Online, Teams;
  • Kennis van Sharegate en AvePoint Fly;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren;
  • Ervaring met sales trajecten en het opstellen van offertes;
  • Kennis van het Power Platform is mooi meegenomen.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 15:00-17:00: Presentatie klant
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Stand-up
Dinsdag 14:00-16:00: Kick-off nieuwe klant
Woensdag 09:00-10:00: Project meeting
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 13:00-15:00: Ondersteuning offerte
Donderdag 09:00-10:00: Stand-up
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-15:00: Project meeting
Donderdag 15:00-17:00: Governance advies
Vrijdag 11:00-12:00: Klantcontact
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-16:00: Presentatie klant
Vrijdag 16:00-17:00: Vrijdagmiddag borrel

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen je voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Vragen over de SharePoint Consultant vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!