Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Cultuur is bij ons erg belangrijk.

Je kunt met ons praten. Lachen ook. Bij Wortell gebruiken we onze hersenen, maar handelen we vanuit het hart. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit nu eenmaal in ons DNA. Met ruim 400 techliefhebbers hebben we een neus voor de nieuwste en beste oplossing, maar zeker voor het beste talent. We leggen de lat graag hoog. En dat zie je terug, die passie is wat ons drijft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: allemaal zetten we mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, elke dag met de laatste technieken, om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.   

We empower people

Wortellers willen impact maken, van betekenis zijn. In het vakgebied waarin ze werken maar ook op de mensen waarmee ze werken. Die betrokkenheid weerspiegelt meteen in de pay-off: we empower people (we zetten mensen in hun kracht)! Dit statement is door de hele organisatie voelbaar, wordt iedere dag opnieuw gevoed, top to bottom.

Elke dag streven wij ernaar om het beste van onszelf te geven. Wortellers willen impact maken, van betekenis zijn. Niet alleen binnen het vakgebied waarin ze werken, maar ook binnen het netwerk aan collega’s en als organisatie in het algemeen. We geloven in de kracht van samenwerking, het delen van informatie, kennis, ervaringen en inspiratie. We luisteren naar elkaar, leren van elkaar, ondersteunen elkaar.

Bij Wortell geloven we in onze mensen en zijn we trots op hen. We zetten samen de schouders onder ons ultieme doel: samen creëren we een betere en veilige (digitale) wereld. 

Resultaat meer dan de som der delen

Samenwerken met de juiste mensen is dan ook een bewuste keuze. Zowel intern als extern, nationaal en internationaal. We willen samenwerken in een volledig inclusieve setting waarin iedereen zich veilig en welkom voelt, waarin je gewaardeerd wordt voor wie en wat je bent. Juist door die inclusiviteit is het resultaat meer dan de som der delen. We houden niet van muurtjes of eilanden, waarderen openheid en eerlijkheid.

Ook werken bij Wortell?