Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell Belgium is opnieuw Baanbrekende Werkgever

Zo zetten we in op het welzijn van onze werknemers

Voor de tweede keer op rij is Wortell Belgium een ‘baanbrekende werkgever’! Meer specifiek ondertekenden we het charter rond werk en mobiliteit. Dit initiatief gaat uit van De Lijn, Jobat en Antwerp Management School, en spitst zich toe op werknemerswelzijn. Welke werknemersbelangen we nu juist behartigen? We zetten het nodige op een rij.

Telewerken voor iedereen

In 2020 moesten heel wat bedrijven wennen aan het idee van telewerk. Maar bij Wortell was iedereen er al mee vertrouwd. Dat hoeft niet te verbazen: werken op afstand kan vlotjes dankzij de transitie naar de cloud, onze kernactiviteit.

En uiteraard is dat niet de enige drijfveer. Zo hebben meerdere onderzoeken al aangetoond dat telewerk ook de stress op afstand houdt. Hoewel het gebrek aan face-to-face contact in sommige organisaties voor eenzaamheid kan zorgen, ervaren wij zeker ook de voordelen. De productiviteit en de kwaliteit van het geleverde werk ging omhoog.

Hybride, maar vooral menselijke organisatie

Wortell trekt voluit de kaart van plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Iedereen kiest dus zelf waar en wanneer zijn of haar functie wordt uitgevoerd. Deze asynchrone werking lukt voor 99% van onze activiteiten. Mede dankzij de flexibiliteit om privé en werk met elkaar te integreren, waar dat kan. De kunst om zoiets bol te werken? Dat is vertrouwen en kijken naar de resultaten, en niet louter naar de aanwezigheid. En goede digitale oplossingen natuurlijk, het DNA van onze organisatie.

Toch geloven we nog steeds in de kracht van een bovenal menselijk bedrijf. We vragen soms veel, maar geven minstens zoveel terug. Dan hebben we het niet alleen over een mooi verloningspakket, maar ook over leuke initiatieven die ons Wortell maken. Dagelijkse check-ins, teambuildings, …dat zijn slechts enkele voorbeelden van de positieve sfeer die deze organisatie typeert.

100% groene mobiliteit

Een baanbrekende werkgever houdt ook rekening met de veranderende mobiliteitsnoden. Het ‘nieuwe normaal’ vraagt tenslotte om een nieuwe kijk op verplaatsingen. Zo lanceerden we eerder dit jaar het mobiliteitsbudget. Elke medewerker met een bedrijfswagen of het recht op een bedrijfswagen kan dit voordeel inwisselen voor een gelijkwaardig bedrag. Dat kan besteed worden aan een waaier van duurzame vervoersmiddelen. Met de mogelijkheid om meerdere middelen te combineren.

En wist je dat ons wagenpark tegen eind 2023 volledig groen zal zijn? Wortell Belgium neemt dan uitsluitend hybride en elektrische voertuigen in gebruik. En we kunnen alleen maar hopen dat vele andere werkgevers ons volgen.

Zin gekregen om te werken voor een baanbrekende werkgever? Bekijk onze openstaande vacatures, en waag je kans!

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 28-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

‘We Empower People.’ Dát is de missie waarmee Wortell 25 jaar geleden in het leven werd geroepen. In de afgelopen tw...
Blogpost / 14-11-2022

Wortell Belgium ook dit jaar erkend als baanbrekende werkgever!

Voor de derde keer op een rij heeft Wortell Belgium het certificaat van Baanbrekende Werkgever buitgemaakt! Een Baanbrekende Werkgever gaat er voluit...
Blogpost / 14-2-2022

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 22-4-2021

Wortell is multivoudig Microsoft Golden Competency Partner

Wortell behaalde intussen maar liefst veertien Competencies binnen het partnership met Microsoft; 12 gouden en 2 zilveren. Maar wat houdt dat nu preci...
Vacature

Open sollicitatie

Ben jij een IT professional en ben je bekend met Microsoft? Dan komen wij graag met je in gesprek.