Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell genomineerd als Trends Gazelle 2022 | Blog | Wortell

Kennis
22-12-2021

Na jaren hard werken, wordt onze inzet opnieuw welverdiend beloond. Uit een groep van 67.000 bedrijven, werd Wortell reeds voor de vierde keer genomineerd als Trends Gazelle! Hoe je zo’n Gazelle wordt en wat deze nominatie net inhoudt, lees je hieronder!

Al jaren selecteert de redactie van Trends 250 Trends Gazellen per provincie. Trends Gazellen worden beschouwd als snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het groeiend economisch landschap vormen. Het zijn stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Daarnaast omschrijft Trends de Gazellen als krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Kortom, je wordt een Trends Gazelle nominee op basis van keiharde groeicijfers binnen drie domeinen:

  • Groei in omzet
  • Groei in personeel
  • Groei in toegevoegde waarde

“Deze mooie groeicurve is een verwezenlijking van het hele team. Achter Wortell staat een dynamische groep van enthousiaste werknemers die dagelijks het beste van zichzelf geven. Deze nominatie is een leuke erkenning voor hun grenzeloze inzet!”, aldus Jochen Maertens (CEO).

Op 16 maart en 11 mei 2022 zullen respectievelijk de provinciale en nationale Trends Gazellen uitreikingen plaatsvinden.

Wij kunnen alvast niet wachten!

Zin gekregen om te werken voor een snelgroeiend bedrijf als Wortell?

Bekijk onze openstaande vacatures, en waag je kans!