Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Business Consultancy

Business Consultant

Medior Level Brussel, Gent en/of thuis 40 uur

De klant op weg helpen naar een succesvolle digitale transformatie is waar wij bij Wortell volledig voor gaan. Dat medewerkers van de klant ook volledig mee zijn en aan de slag kunnen met die transformatie, is voor ons niet zomaar de kers op de taart - het maakt net essentieel onderdeel uit van het succes ervan. Als Business Consultant begeleid je de klant en hun medewerkers in die digitale transformatie naar de digitale moderne werkplek.

Je bent enthousiast om organisaties en hun medewerkers te ondersteunen bij de adoptie van hun digitale transformatie-initiatieven rond diverse thema’s, waaronder productiviteit, engagement en change. Microsoft (Office) 365 technologie is daarbij een belangrijk onderdeel. Maar als projectgericht persoon ben jij iemand die wel meerdere trajecten tegelijk tot een goed einde kan uitvoeren. Je komt dagelijks in contact met verschillende stakeholders en bent vaak op locatie bij de klant te vinden. Je bent een kei in workshops - hoe zou je anders een goed begrip krijgen van de uitdagingen en kansen van je klant?

Je bent in staat om je te verplaatsen in de situatie van de klant om zo de juiste persona’s en scenario’s te bepalen en welke middelen daar het beste bij passen om zo tot een goed advies te komen. Je inspireert onze klanten, spot opportuniteiten, geeft workshops, schrijft plannen, maakt opleidingsmaterialen, geeft trainingen,... Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket waar jij graag je tanden in zet! 

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Productivity
Change Management
Sessies geven
Engagement
Productivity

Je maakt je klanten productiever. Samen met de klant ga je in co-creatie om samen de beoogde verandering te definiëren op vlak van een productieve werkplek. Als geen ander weet je op welke manier je Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive for Business, PowerPlatform en de andere tools kan aanwenden om de behoefte van de klant te vertalen naar een effectieve oplossing, die bovendien ook goed te onderhouden is. Het faciliteren van workshops geeft je energie en je past je taalgebruik feilloos aan afhankelijk van je publiek. Je bent bekend met de valkuilen die Office 365 implementaties met zich meebrengen, zowel op technisch, functioneel en strategisch vlak, maar je weet hier slim mee om te gaan.

Change Management

Elke organisatieverandering heeft een sterk verhaal nodig. Aan jou de taak om dit verhaal krachtig te laten landen door veranderleiderschapscoaching te geven aan middenmanagers of het veranderteam aan de klantzijde. Onze aanpak gaat uit van co-creatie. Hierdoor help je de klant niet eenmalig met een ICT implementatie, maar help je ook bij het opbouwen van verandervermogen bij onze klanten op lange termijn. Belangrijk is dat je je adoptiestrategie schrijft waarbij je je kunt verplaatsen in de situatie van elke klant.

Sessies geven

In deze sessies maak je alles zo concreet mogelijk in samenspraak met de klant. Samen formuleer je bijvoorbeeld het ‘waarom’, waarmee je de communicatie op punt stelt of de volgorde van thema’s en scenario’s bepaalt.

Engagement

Een digitale werkplek waar medewerkerbetrokkenheid centraal staat, dat spreekt jou precies wel aan. Betrokkenheid creëren met de tools van Microsoft 365 is voor jou een koud kunstje. Elke dag maak je werk van het verhogen van de betrokkenheid en motivatie bij klanten en hun medewerkers door in te zetten op het maximaliseren van de opportuniteiten die Office 365 implementaties met zich meebrengen. Zo is Microsoft Viva niet nieuw voor jou of heb je minstens de passie om je hierin te verdiepen. Interesse in Microsoft Teams en SharePoint is dus zeker onmisbaar. Je gaat organisaties helpen de juiste keuzes te maken om de betrokkenheid van hun medewerkers te verbeteren, allemaal in de context van Microsoft 365.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je hebt een diploma hoger onderwijs, of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt al 2 tot 3 jaar werkervaring met adoptie trajecten en/of het begeleiden van change management processen in bedrijven
  • Je hebt kennis van change management methodieken, zoals Prosci
  • Je hebt ervaring met het adviseren van organisaties
  • Je bent bedreven in Microsoft (Office) 365 en Windows
  • Je maakt het verschil met goede communicatie- en presentatie skills en analytische vaardigheden
Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag 10:00-12:00: Training voorbereiden
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Training zorgklant
Dinsdag 13:00-14:00: Lunch
Dinsdag 15:00-17:00: Kick-off nieuwe klant
Woensdag 09:00-10:00: Inlezen klantopdracht
Woensdag 10:00-12:00: Training geven
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 16:00-17:00: Uren schrijven
Donderdag 10:00-12:00: Training geven
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-14:00: Training industrie klant
Donderdag 17:00-18:00: Uitwerken adoptie materiaal
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken.  Lastige vraagstukken vertaal je moeiteloos naar logische en technische oplossingen. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Worteller worden?