Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Algemeen

Open sollicitatie

Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Ben jij een IT professional die bekend is met Microsoft? Of lijkt het jou leuk om een andere functie binnen Wortell op te pakken? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Ja, zelfs als er op dit moment geen concrete vacature voor je is. Bezorg ons gerust je gegevens, en we contacteren je snel!

Benieuwd hoe je dagen er zouden uitzien? Of je nu developer, architect, consultant bent of een andere functie vervult: hieronder vind je een voorproefje van je weekschema.

Klik op de gekleurde items voor meer informatie

Hoe kan jouw werkweek eruit zien?

Maandag 08:00-09:00: Ben jij een developer?
Maandag 11:00-12:00: Weekstart standup
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-14:00: Doorontwikkelen
Dinsdag 08:00-09:00: Een dag vol in de sales?
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Afspraken inplannen
Woensdag 08:00-09:00: Word jij onze architect?
Donderdag 08:00-09:00: Is Azure meer voor jou?
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 15:00-17:00: Opzetten POC omgeving
Vrijdag 08:00-09:00: Of toch Security?
Vrijdag 09:00-10:00: Standup met het team
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat zo’n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.

2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.

4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Meer over Werken bij Wortell

Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...