Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Modern Workplace

Modern Workplace Architect

Senior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Als Modern Workplace Architect gebruik je jouw specialisme om de wens van onze klanten te vertalen naar een helder advies en technisch ontwerp. Je bent in staat op verschillende niveau's te communiceren om de wens van de klant helder te krijgen.

Jij weet waar de kracht van de Moderne Werkplek ligt, je kent de verschillende implementatiemogelijkheden en hoe je dit product in kan zetten om een betere omgeving voor onze klanten te realiseren. Jij bent verantwoordelijk voor het plannen, ontwerpen, bouwen, configureren, migreren en integreren van de Moderne Werkplek op basis van Microsoft Technologie bij de klant. Verder weet jij ook hoe jij solution designs moet opstellen. Daarnaast ondersteun je het salesproces door collega's gebruik te laten maken van jouw technische kennis.

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Schakelen met klant en Project Manager
Technische aansturing van het team
Samenwerken met collega's
Ontwikkeling
Schakelen met klant en Project Manager

Aangezien jij veel kennis hebt op technisch vlak ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Samen met de Project Manager schep je de kaders waarbinnen de consultants hun werk op een juiste en prettige manier uitvoeren.

Technische aansturing van het team

Jij bent het technisch geweten van het project. Je zorgt ervoor dat het totale plaatje klopt. Je zet de consultants op technisch vlak in hun kracht en zorgt ervoor dat er kwalitatief goed werk geleverd wordt.

Samenwerken met collega's

Als Modern Workplace Architect binnen Wortell sta je er uiteraard niet alleen voor. Je hebt meerdere collega’s in dezelfde rol om op terug te vallen. Samen bespreken jullie de veranderingen in de markt, ervaringen uit de praktijk en bepalen welke impact deze zaken hebben op jullie aanpak en dagelijkse werkzaamheden.

Ontwikkeling

Bij Wortell lopen we graag voorop.  Door gesprekken te voeren met partners, een kennissessie te organiseren met collega's, een examen te doen of dat ene boek te lezen.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je beschikt over een diploma hoger onderwijs in een IT-gerelateerde richting;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het migreren en upgraden van complexe infrastructuren;
  • Jij hebt affiniteit met cloud oplossingen binnen Azure en hebt een duidelijke visie over de moderne werkplek;
  • Je deed ervaring op in werkplekmigraties naar de laatste versie van Windows in combinatie met Intune;
  • Je hebt kennis van technieken zoals: Microsoft Azure, Microsoft Intune, Windows AutoPilot, Windows 10/11 en Microsoft Defender for Endpoint;
  • Je bent up-to-date als het gaat om de relevante certificeringen. 

Sluiten niet alle functie-eisen bij jouw profiel aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-10:00: Backlog Sprint refinement
Maandag 10:00-11:00: Daily standup
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Sparren projectmanager
Dinsdag 10:00-11:00: Daily standup
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Ronde tafel gesprek klant
Dinsdag 15:00-17:00: Backlog Sprint refinement
Woensdag 10:00-11:00: Daily standup
Woensdag 11:00-12:00: Sparren projectmanager
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 09:00-10:00: Backlog Sprint planning
Donderdag 10:00-11:00: Daily standup
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-15:00: Opleveren Low Level Design
Vrijdag 10:00-11:00: Daily standup
Vrijdag 11:00-13:00: Focustijd
Vrijdag 13:00-14:00: Lunch
Vrijdag 14:00-16:00: Microsoft examen
Vrijdag 16:00-17:00: Overige administratie

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom
“Je gaat zo’n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.
4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
David Mooradun Recruiter

Meer over Werkplek

Blogpost / 31-1-2023

Vlaamse gemeenten gaan voor digitaal

Wij bij Wortell Belgium werken met heel wat gemeenten en openbare diensten samen. Die gemeenten worden wel eens een beetje lacherig als log en stug om...
Blogpost / 9-6-2022

De hybride werkplek, werkt die voor iedereen?

Keren we massaal terug naar de werkplek, werken we vanop afstand of combineren we de twee? Het verbaast niemand dat hybride werken na de coronapandemi...
Blogpost / 24-2-2022

3 pijlers voor een veilige moderne werkplek voor jouw overheidsinstelling

Een veilige, moderne werkplek inrichten. Hoe pak je dat precies aan bij een overheidsinstelling? We leggen het je uit aan de hand van drie pijlers.
Blogpost / 25-2-2022

Je werkplek zelf beheren: do of don't?

Werken doen we vandaag van op alle mogelijke locaties en apparaten. Bedrijven zijn daarom volop bezig met een transitie naar de cloud. Maar wat doe je...
Blogpost / 31-5-2021

Betrokkenheid en productiviteit van thuiswerkende medewerkers verhogen

Productiviteit is onmogelijk los te zien van betrokkenheid. Ontdek in deze blog hoe je beide elementen van je thuiswerkende medewerker hoog kan houden...
Blogpost / 26-5-2021

Hoe optimaliseer je je IT voor hybride werken met Microsoft 365?

Klaar om hybride samen te werken? Dat doe je onder andere met intelligente communicatie gebaseerd op Teams Calling en Meetings.
Blogpost / 2-9-2021

Synergics is nu Wortell: één missie, véél synergie

Vanaf 7 september 2021 was het zover: dan smolt het Belgische Synergics officieel samen met Wortell.
Blogpost / 19-7-2021

Microsoft Inspire 2021 | 15 juli | In het teken van de hybride werkplek

Op 15 juli 2021 vond de tweede dag van Microsoft Inspire plaats. Experte Virginie geeft je de belangrijkste inzichten en innovaties mee.
Word meester in hybride vergaderen en stel je vergaderpubliek centraal
Blogpost / 27-1-2021

Word meester in hybride vergaderen en stel je vergaderpubliek centraal

Videoconferenties en online vergaderen; een hybride werkcultuur die we moeten vastgrijpen zonder onze humane verbondenheid uit het oog te verliezen.