Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Managed Services

DataBase Administrator

Medior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Als DataBase Administrator binnen Wortell maak jij deel uit van het Managed Services team die de vraag van de klant opneemt en behandelt. Aan de hand van een nauwe interactie met de verschillende groepen in de Service organisatie, zie jij er steeds op toe dat de klant en hun eindgebruikers steeds de beste service ontvangen. 

Je behandelt incidenten zowel op 2e als op 3e lijn. Daarnaast ga je ook aan de slag met grotere projecten rond security, migratie of een nieuwe tool, en onderhoud je parallel de bestaande databases. Je komt vaak in contact met nieuwe technologieën, die je de kans geven om bestaande processen te optimaliseren en te documenteren. Zo kom je af en toe ook met automatisatie in aanraking. Kortom, jij bent van vele markten thuis!

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Incident beheer
Database beheer
Change Management
Monitoring
Incident beheer

 

  • 1e lijn: via actieve monitoring zie je een bepaalde gebeurtenis. Op dat moment doet er zich nog geen incident voor en is er meestal geen impact voor de klant. Desondanks behandel je alsnog de gebeurtenis zodat de klant geen enkele impact ondervindt.
  • 2e lijn: je wordt ingeschakeld door de Service Desk van de klant om een probleem op te lossen.
  • 3e lijn: je wordt ingeschakeld door een ontwikkelaar van de klant om een probleem op te lossen.
Database beheer

Jij onderhoudt de bestaande databases en rapporteert over de belangrijkste indicatoren omtrent capaciteit, performantie en werking. Je evalueert op geregelde tijdstippen de werking van de databases. Je gaat het beheer van de dataflow doorheen de levenscyclus na voor de klant (Data Life Cycle Management) en je staat in voor het beveiligen van de data direct bij de bron (Database Security).

Change Management

Als Database Administrator behandel je zowel standaard algemene klantaanvragen als grotere projecten waarbij een diepgaand onderzoek vereist is. Installatie van en het doorvoeren van upgrades, validatie van operaties, Oracle Database migraties uitvoeren, Database patching, onderhoudsweekenden, ... maken allemaal deel uit van jouw takenpakket. In samenwerking met collega's en stakeholders, zoals externe providers en developers, worden er database scripten en packages geschreven. Samen beheren jullie dan het Release Management. 

Monitoring

Met behulp van verschillende monitoring tools heb jij zicht op verschillende infrastructuurcomponenten van de klant. Indien er een fout zichtbaar is, kan jij deze fout al anticiperen en de nodige troubleshooting uitvoeren. 

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je behaalde een diploma in een ICT-gerelateerde richting
  • Je blikt terug op minstens vijf jaar relevante werkervaring in de ICT
  • Je stelt de klant centraal en waakt over een kwalitatieve service
  • Je beschikt over een kritisch denkvermogen en werkt actief mee aan het constant verbeteren van de huidige processen
  • Voorgaande kennis van Oracle, Linux en/of MS SQL komen zeker van pas
  • Je bent analytisch sterk en gaat nauwkeurig te werk
Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-10:00: Team meeting
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Projectwerk
Maandag 15:00-16:00: Automatisatie
Dinsdag 09:00-10:00: Monitoring e-mails
Dinsdag 10:00-11:00: Team meeting
Dinsdag 11:00-12:00: Project calls
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-17:00: Database beheer
Woensdag 09:00-11:00: Monitoring e-mails
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 16:00-17:00: Database Security
Donderdag 11:00-13:00: Data Life Cycle Management
Donderdag 13:00-14:00: Lunch
Donderdag 14:00-15:00: Proces validatie
Donderdag 15:00-17:00: Incidentenbeheer
Vrijdag 09:00-10:00: Script release
Vrijdag 10:00-11:00: Team meeting
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 15:00-16:00: Security rapportage
Vrijdag 16:00-17:00: Administratie

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Lastige vraagstukken vertaal je moeiteloos naar logische, technische oplossingen. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.

4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.

5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
David Mooradun Recruiter