Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Business Consultancy

Microsoft 365 Trainer

Medior Level Brussel, Gent en/of thuis 40 uur

Als trainer binnen Wortell is het ontwikkelen van de talenten van de klant en zijn medewerkers je passie. Je bent gebeten door het uitwerken en uitleveren van trainingen waarbij Microsoft (Office) 365 technologie centraal staat. Zo draag jij je steentje bij om de klant op weg helpen naar een succesvolle digitale transformatie - en dat is net waar wij bij Wortell volledig voor gaan. 

Jij bent enthousiast om organisaties en hun medewerkers wegwijs te maken in en te enthousiasmeren voor nieuwe materie bij de adoptie van hun digitale transformatie-initiatieven. Daarbij leg je eventueel accenten rond bepaalde thema’s, waaronder productiviteit, engagement of change. Je kan je verplaatsen in de situatie van de klant om de juiste accenten te leggen en om optimale impact te verzekeren.

Van trainen krijg je nooit genoeg en je kan gemakkelijk switchen tussen meerdere trajecten die we tegelijk uitvoeren. Waar je publiek is, daar ben jij ook! Dat is bijvoorbeeld vaak op locatie bij de klant, maar ook in een hybride set-up ben je een vis in het water. Je staat dagelijks in contact met je Business Consultant collega’s die strategisch aan de slag gaan met de klanten.

Je houdt je eigen kennis rond Microsoft (Office) 365 technologie continu up to date en stelt je technische expertise ter beschikking van collega’s om de interne kennisontwikkeling van de Wortell medewerkers ook te ondersteunen. Heb je een droom om Microsoft Certified Trainer te worden? Dan helpen wij je hier graag in groeien!

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Workshops geven
Training
Kennis opdoen
Actief meedenken
Workshops geven

Jij bent gepokt en gemazeld in de wereld van betrokkenheid. Dat maakt jou de uitgelezen persoon om de klant inzicht te geven in de oplossingen die wij hen bieden, en ervoor te zorgen dat die oplossingen ook echt omarmd worden.

Training

Jij brengt beslissingsnemers en eindgebruikers bij de klant de mogelijkheden bij van het Microsoft 365-platform en maakt ze wegwijs in het gebruik van programma's als Teams, Sharepoint, Yammer, enzovoort. 

Kennis opdoen

Net zoals zoveel van onze collega's heb jij een passie voor de Microsoft 365 technologie. Het is voor jou dan ook vanzelfsprekend om je eigen kennis rond de producten continu bij te schaven. Jij blijft met plezier op de hoogte van wat wij aanbieden!

Actief meedenken

In een wereld van razendsnelle veranderingen blijf je het aanspreekpunt voor elke klant. Door een regelmatige wisselwerking weet je wat er leeft en wat hij belangrijk vindt.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je hebt een diploma hoger onderwijs, of je bent gelijkwaardig door ervaring;
  • Je deed al stevige ervaring op rond het implementeren van betrokkenheid bij organisaties van verschillende grootten, alsook rond het geven van workshops en trainingen;
  • Je hebt ervaring met het adviseren van organisaties / klantervaring;
  • Je beschikt over uitstekende communicatie- en presentatie skills, bent analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren.
  • Je hebt kennis van Microsoft (Office) 365 en het Windows platform.
Klik op de gekleurde agenda-items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag 09:00-10:00: Projectoverleg
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-14:00: Slide deck opstellen
Maandag 14:00-15:00: Weekly sync betrokkenheid
Dinsdag 10:00-12:00: Voorbereiding training
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 16:00-18:00: Verwerking training klant
Woensdag 13:00-14:00: Lunch
Woensdag 14:00-17:00: Workshop klant
Donderdag 09:00-12:00: Inspiratie sessie voorbereiden
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-15:00: Inspiratie sessie klant
Donderdag 17:00-18:00: (Online) borrel met het team
Vrijdag 09:00-11:00: Training voorbereiden
Vrijdag 11:00-12:00: Training geven
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 14:00-16:00: Oplossing klantvraag bedenken

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken.  Lastige vraagstukken vertaal je moeiteloos naar logische en technische oplossingen. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo’n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Worteller worden?