Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Business Consultancy

Microsoft Power Platform Consultant

Medior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Als Power Platform Consultant bij Wortell ga jij organisaties helpen om bestaande en nieuwe processen te bouwen in Microsoft 365 met behulp van Power Apps en Power Automate. Een rol met impact, want jij raakt daarbij de werkprocessen van onze klanten.

Op die manier ben jij mee verantwoordelijk voor het ontwikkelen van Power Platform Solutions, én zal jij ook instaan voor de implementatie ervan bij de klant, van A tot Z. Jij weet je als geen ander in te leven in een business scenario van de klant en de ideale oplossing daarvoor voor te stellen op het MS Power Platform. Je ontwikkelt mee de technische specificaties en bouwt deze verder uit met Power Apps.

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Development
Klanten adviseren
Samenwerken
Kennisdeling & innovatie
Development

Jij bent verantwoordelijk voor het uitdenken en bouwen van Power Platform oplossingen.

Klanten adviseren

Als Consultant ben jij zowel betrokken bij de presales & offertetrajecten als bij de daadwerkelijke realisatie en implementatie.

Samenwerken

Jij ondersteunt je collega’s bij hulpvragen. Waar nodig helpen jullie elkaar met vraagstukken waar iemand tegenaan loopt. Natuurlijk hoort proactief kennis delen daar ook bij.

Kennisdeling & innovatie

Wil jij naast jouw dagelijkse werkzaamheden ook techblogs schrijven? Of meedoen met een van de AskWortell livestreams? Kennis delen vinden wij belangrijk, dus daar helpen we jou graag mee.

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma of deed relevate ervaring op;
  • Je deed reeds een eerste ervaring op in een vergelijkbare rol;
  • Je bent gepassioneerd door de M365-wereld en wilt graag meebouwen aan applicaties en flows met MS Power Automate, MS Power Apps, ... die het leven van je klanten een stuk efficiënter maken;
  • Je bent bereid om je bij te scholen in de wereld van API en Webservices of je hebt er al de nodige ervaring in opgedaan;
  • Jij kan als geen ander met de klant mee te denken in processen en oplossingen.

Sluiten niet alle functie-eisen bij jouw profiel aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-11:00: Daily scrum
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 09:00-10:00: Daily Scrum
Dinsdag 11:00-12:00: Voorbereiden AskWortell
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 16:00-17:00: Projectmeeting Power Apps
Woensdag 09:00-10:00: Daily Scrum
Woensdag 10:00-12:00: SharePoint oplossing bouwen
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 15:00-17:00: Klantoverleg
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 13:00-14:00: Sprintplanning
Vrijdag 09:00-10:00: Daily Scrum
Vrijdag 10:00-12:00: Systeemanalyse
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Presales gesprek
Vrijdag 14:00-16:00: Kick-off PowerApps klant

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.
4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
David Mooradun Recruiter