Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Microsoft Partner Award

Over de Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de transformatie van het technologische landschap mét Microsoft technologie. Ter ere van deze prestatie heeft Microsoft Wortell een onderscheidende award uitgereikt.

Om deze bijzondere gelegenheid te markeren, lanceren we een exclusieve video. Het is een reis door de tijd, beginnend in het heden en teruggaand naar de allereerste dagen van Wortell.

We willen Microsoft hiermee bedanken voor hun buitengewone partnerschap en ons onvermoeibare team bij Wortell, dat deze technologische reis mogelijk heeft gemaakt. We kijken vol spanning uit naar wat de toekomst brengt! Kijk je mee met de video waarin één van onze collega's wordt getransporteerd naar het verleden? 

Bekijk de video van Wortell - Microsoft Partner Award

Wist je dat Wortell al meer dan 25 jaar trotse partner is van Microsoft?

Tijdens een rondleiding in de kerk van Wortell komt nieuwe medewerker Dewi Sie in aanraking met de 25 jaar partnerschap award en belandt ze per ongeluk in het jaar 1997. Zo komt Dewi erachter dat Wortell zelfs toen al gebruik maakte van de nieuwe Microsoft technologie. Deze video markeert niet alleen dat Wortell al 25 jaar lang nauw samenwerkt met Microsoft, maar is ook een eerbetoon aan de mensen achter Wortell en Microsoft, die met hun passie en inzet deze vruchtbare samenwerking mogelijk hebben gemaakt. Het laat niet alleen de prestaties van Wortell en Microsoft zien, maar ook de kracht van samenwerking en de impact van technologie op de wereld van vandaag en morgen.

Werken bij Wortell

Geïnspireerd? Bekijk onze vacatures.