Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Meet

Solution Sales

Medior Level Gent, Officenter en/of thuis 40 uur

Als Solution Sales binnen Meet (onze Intelligent Communications afdeling) vertaal jij de organisatiebehoefte van de klant naar een concrete oplossing op het gebied Intelligent Communications (IC) en Managed Meeting Rooms (MMR). Je haakt aan bij de sales gesprekken en bepaalt samen met de klant welke diensten het beste passen bij hun gewenste manier van communicatie. Hiervoor kijk je naar de kosten en uren die nodig zijn. Jij hebt kennis van zowel IC als MMR en hierdoor ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze kennis en expertise zet je in voor de klant, maar ook binnen Wortell.

Bij Wortell bieden we onze klanten een Cloud-based strategie. We maken gebruik van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van IC en MMR en bieden support in ons eigen Meet Operations Centre. Wereldwijd zijn wij de eerste Microsoft Partner die Meeting Room kit hebben ontwikkeld met onze strategische partners. Jij werkt mee aan het ontwikkelen en uitwerken van onze diensten en gaat klanten adviseren hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van onze dienstverlening.

Klik op de bollen voor meer informatie

Wat is jouw takenpakket?

Uitwerken proposities voor klanten
Presentaties geven aan klanten
Marketing en promotie
Samenwerken met ontwikkelteam
Uitwerken proposities voor klanten

Als Solution Sales ben jij de schakel tussen organisatie en techniek. Nadat je hebt geïnventariseerd wat de situatie bij de klant is en welke oplossing geschikt kan zijn, werk je deze uit in een passend voorstel. Je maakt een uren- en kostenschatting voor de klant, welke je onderbouwt met een management samenvatting.

Presentaties geven aan klanten

Je gaat regelmatig op klantbezoek om presentaties te geven over de Intelligent Communications-dienstverlening. Je neemt de klant actief mee in je verhaal en legt uit hoe onze dienstverlening hun organisatiebehoefte gaat vervullen.

Marketing en promotie

Je ondersteunt en levert input aan de marketingorganisatie met inhoudelijke kennis van jouw producten en dienstenset. Je promoot jouw producten en dienstenset actief op socialen media en in de community. Daarnaast bouw je ook actief aan je relatie met Microsoft - Microsoft is namelijk onze belangrijkste partner en we werken veel samen om de klant de beste dienstverlening aan te bieden.

Samenwerken met ontwikkelteam

Als Solution Sales ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Intelligent Communications-land en weet je wat er speelt bij onze klanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het product development team om nieuwe diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van de markt.  

We zoeken een geboren Worteller

Wat maakt van jou een topper?

  • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in een IT- of commerciële richting zoals Sales, Marketing, Communicatie, ...;
  • Je blikt terug op minstens 3 jaar relevante ervaring in (pre-)sales in het Intelligent Communications vakgebied;
  • Je hebt kennis van Intelligent Communications en Managed Meeting Rooms;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en vindt hierin ook je weg in het Frans. Engels is een plus;
  • Je hebt een neus voor opportuniteiten en bent bedreven in netwerking;
  • Je bent een geboren communicator en onderhandelaar, en vecht voor maximale resultaten voor zowel jezelf als de organisatie. 

Sluiten niet alle functie-eisen bij jouw profiel aan maar heb je wel ambitie om te leren? Dan ontvangen we alsnog graag jouw sollicitatie!

Klik op de gekleurde agenda items voor meer uitleg

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Maandag 09:00-10:00: Productontwikkeling
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Maandag 16:00-17:00: Meeting met Account Manager
Dinsdag 09:00-10:00: Voorbereiden presentatie
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Reistijd naar klant
Dinsdag 14:00-16:00: Presentatie bij de klant
Dinsdag 16:00-17:00: RFI/RFP schrijven
Woensdag 09:00-11:00: Propositie uitschrijven
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 14:00-15:00: Meeting met Sales
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 15:00-17:00: Product ontwikkeling
Vrijdag 09:00-10:00: Reistijd naar de klant
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-15:00: Meeting met Account Manager

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen jouw voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment op jouw initiële vragen te beantwoorden.

2

Kennismaking

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze kantoren of online. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi, dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je enkele collega's uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke verantwoordelijkheden komen kijken bij deze rol.
4

Samenwerkingsvoorstel

Is er een match langs beide kanten? Dan bieden wij je graag een samenwerkingsvoorstel aan. Wij stellen het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden samen, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met het voorstel? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
David Mooradun Recruiter