Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Azure Health Scan.

Verlang je naar een doelgerichte aanpak om jouw huidige Azure-omgeving te analyseren en te versterken? Dan is de Azure Health Scan precies wat je zoekt. Met ons bewezen proces duiken we dieper in op de verschillen tussen jouw omgeving en de aanbevolen werkwijzen van zowel Wortell als Microsoft. Dit omvat facetten van infrastructuur, beveiliging en governance.

Meer informatie over de Azure Health Scan

Met de Azure Health Scan ontvang je niet zomaar advies; je krijgt een op maat gemaakt kompas naar een geoptimaliseerde Azure-omgeving die naadloos aansluit bij jouw behoeften en doelstellingen.

Aan de slag met de Azure Health Scan

Op het moment dat je aan de slag gaat met de Azure Health Scan loop je stap voor stap samen met onze experts verschillende fases door. Deze stappen leggen we hier uit: 

  1. Kick-off: In deze sessie maken we kennis, bespreken we doelen en intenties, en plannen we het verdere proces in.
  2. Inventarisatie: We krijgen toegang tot jouw omgeving en starten met het in kaart brengen ervan, ter voorbereiding op workshops.
  3. Workshops: We houden workshops met teams en stakeholders om dieper in de omgeving te duiken zodat we een duidelijke visie hebben op uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie.
  4. Analyse: Onze experts nemen de bevindingen uit de workshops en de inventarisatie mee en vergelijken deze met best practices. Dit resulteert in een gedetailleerd adviesrapport.
  5. Presentatie & Oplevering: Samen bespreken we de huidige status van jouw omgeving, leggen we de aanbevelingen voor verbetering naast de huidige situatie, en bespreken we mogelijke verbeteringen.

Wat levert de Azure Health Scan jou op? 

  • Een heldere presentatie van het adviesrapport om de bevindingen toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Het adviesrapport zelf, met een gedegen analyse van jouw omgeving en concrete aanbevelingen voor verbetering.
  • Een verbetervoorstel dat je stap voor stap begeleidt naar een meer gestructureerde en hoogwaardige Azure omgeving.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de Azure Health Scan. 

Meer over Azure Migratie, Azure

Blogpost / 8-11-2023

‘Get To The Cloud’: is jouw organisatie klaar voor een reis naar de cloud?

Vrijwel elke organisatie is ermee bezig: een transitie naar de cloud. De voordelen zijn duidelijk. Maar tegelijkertijd kamp je waarschijnlijk met vrag...
Als bedrijf budget besparen dankzij de Cloud | Blog | Wortell Ga naar ‘Get To The Cloud’: is jouw organisatie klaar voor een reis naar de cloud?
6-12-2023

Cloudstrategie en Organisatie Readiness

Is jouw organisatie klaar voor de digitale transformatie? De wereld van bedrijfs-IT verandert voortdurend en de cloud is de sleutel tot het bereiken v...
Cloud software: voordelen en nadelen | Blog | Wortell Ga naar Cloudstrategie en Organisatie Readiness
7-11-2023

Azure Virtual Desktop voor Lokale Overheid

Veel gemeentes vertrouwen momenteel nog op Citrix voor hun desktopinfrastructuur. Echter, de stijgende kosten maken het nu meer dan ooit belangrijk om...
Azure Fundamentals Ga naar Azure Virtual Desktop voor Lokale Overheid
Product Wortell Cloud logo

Azure Readiness Scan.

Met de Azure Readiness Scan maken we de reis naar Azure tastbaar en inzichtelijk. Dit doen we voor een vaste prijs en volgens een bewezen aanpak.
Ga naar Azure Readiness Scan.
Blogpost / 23-3-2022

4 manieren om geld te besparen met een datacenter in Azure

Een overstap naar Azure: dat zegt je wel wat. Maar hoeveel kost dat? Veel bedrijven zijn ervan overtuigd dat zo’n overstap een grote kost met zi...
Ga naar 4 manieren om geld te besparen met een datacenter in Azure
Whitepaper

E-book: Het handboek voor jouw Azure avontuur

Het Azure handboek: over het Azure platform, de voordelen van Azure, een goed ingerichte Azure omgeving, Azure beheer en de transitie voor je IT-...
Ga naar E-book: Het handboek voor jouw Azure avontuur