Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Meet.

Wortell Meet logo
Zorgeloos bellen en vergaderen.

Meet: Intelligente Communicatie, van visie naar praktijk

Als organisatie met een visie, erken je het belang van een slim en efficiënt communicatieplatform. Dat moet performant zijn, sterk beveiligd en overal beschikbaar. Microsoft Teams is dé moderne applicatie die communicatie en samenwerken verenigt binnen dezelfde werkcontext:

  • Synchrone communicatie: enerzijds communiceer je in een organisatie synchroon, in real-time dus. Bijvoorbeeld als je met elkaar (video)belt, chat of iemand toegang geeft via de parlofoon.
  • Asynchrone samenwerking: anderzijds werk je in een organisatie asynchroon, waarbij je op verschillende tijdstippen met elkaar communiceert. Denk maar aan e-mails, intranet, sociale media of business apps.

De combinatie van deze twee brengt ons bij het begrip Intelligente Communicatie, de kern van Microsoft Teams. Daarmee garandeer je de continuïteit van je organisatie in elke situatie.

Hoe vertaal je dit naar de praktijk?

Wat gebeurt er precies rondom de meeting ruimte? Veel. Zeker nu hybride werken steeds meer de norm is. Sommige medewerkers werken van thuis, andere op kantoor. En Microsoft Teams is dé tool die hen met elkaar verbindt!

Maar dat is geen garantie voor succes. Want bij de implementatie komt er heel wat kijken. De juiste software en hardware moeten beschikbaar zijn op het juiste moment. Regel je dit allemaal zelf, dan bots je vaak op storingen en problemen.

Hoe zorg je ervoor dat vergaderingen in deze omstandigheden wél goed verlopen? Je ontdekt er alles over in onderstaande video en de uitleg daaronder.

Zorgeloos om de (virtuele) tafel

Wortell verzorgt de producten die je nodig hebt in de vergaderzaal. Meer nog, we ontwikkelden hiervoor een omvattende dienstverlening: Meeting Rooms as a Service. Daarmee zorgen we ervoor dat de vergaderruimte altijd bruikbaar is. Zodat iedereen zich enkel hoeft te focussen op de vergadering. Daar draait het tenslotte om.

Vanuit dat perspectief richten we de zaal in met gebruiksklare toestellen.  Met Boardroom as a Service kun je zelfs een stap verder gaan. Met deze oplossen bereiden we niet alleen alles voor, maar zitten we tijdens de vergadering ook achter de knoppen. Zo ben je zeker dat het technische luik volledig op wieltjes loopt!

De juiste technologie op het juiste moment

Sommige organisaties zetten zelf vergaderingen op, maar gebruiken de verkeerde technologie. Met alle gevolgen van dien. Zo vereisen project meetings een vlotte samenwerking. Bij andere vergaderingen is het dan weer noodzakelijk dat je elkaar kunt zien. Als je bijvoorbeeld een presentatie geeft, wil je non-verbale signalen kunnen opvangen. Dan heb je de allerbeste tools voor videobellen nodig. Wortell houdt rekening met de verschillende soorten vergaderingen. Daarbij voorzien we de juiste technologie op het juiste moment. Zodat elke vergadering vlekkeloos verloopt!

Hoe werken we?

Allereerst nemen we je organisatie, medewerkers en het type vergadering onder de loep. Op basis daarvan bepalen we de aanpak en de inrichting achter de schermen. We leggen een stevige basis voor een succesvolle meeting. Dat betekent: een tijdige start, de juiste verbindingen en de beste kwaliteit. Ook analyseren we hoe je de vergaderzaal in de praktijk gebruikt. We kijken mee op de achtergrond. Zodat onze oplossing blijft aansluiten op jouw noden en werkprocessen.

Gebruik je al oplossingen van Cisco? Deze hoef je niet weg te gooien bij je overstap naar Microsoft Teams. Wortell biedt de mogelijkheid om Cisco toestellen 100% te laten meedraaien in de Microsoft omgeving. Zo blijft je investering ook lonen!

topics

Producten

Product Wortell Meet logo

Teams Calling.

Telefonie volledig geïntegreerd binnen Teams en de werkplek.
Ga naar Teams Calling.