Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Secure.

Wortell Secure logo
Wij bieden jou een veilige werkomgeving.

Secure: maximale beveiliging voor jouw organisatie

Cyber aanvallen zijn meer dan ooit aan de orde. De cijfers liegen er niet om. Veel organisaties geven flinke bedragen uit aan beveiligingsoplossingen. Maar hackers worden slimmer en aanvallen geavanceerder. Dat komt onder andere door de transitie naar de cloud. Security vereist daarom een andere aanpak dan voorheen. Je moet verder kijken dan de traditionele oplossingen die je kent. Maar hoe begeef je je op onontgonnen terrein zónder in valkuilen te trappen?

Geen generalisten, wel specialisten

Beveiliging is een integraal onderdeel van de IT omgeving. Vanuit deze overtuiging zie je dit thema terugkomen in alles wat we doen. Werk je met Wortell, dan kun je rekenen op volledige ontzorging en 24/7 beveiliging. Dat doen we met uitstekende beveiligingsproducten van Microsoft én ons eigen platform.

Belangrijk: wij zijn geen generalisten, wel specialisten! Volgens ons staat beveiliging los van operationele taken. Daarom verzorgen we dit vanuit een aparte, gespecialiseerde afdeling binnen Wortell.

Bescherming achter de schermen

Je werknemers moeten ongestoord hun ding kunnen doen. Thuis of op kantoor: over externe bedreigingen hoeven ze zich niet te bekommeren. Onrealistisch? Niet als je samenwerkt met Wortell. Wij zetten technologie in om mensen te ondersteunen.

Het goede nieuws: deze technologie integreert naadloos in de moderne werkplek en de cloud omgeving. Alle gebruikers worden achter de schermen beschermd. Resultaat? Iedereen kan ongestoord én veilig zijn of haar werk doen.

Hoe werken we?

Het sleutelwoord is integratie. Bij ons is beveiliging een vast onderdeel van alle andere Microsoft oplossingen. Zo werken we binnen één ecosysteem. En natuurlijk doen we meer dan monitoring en detectie. We reageren meteen op beveiligingsmeldingen. Ons mantra is dan ook niet zomaar ‘voorkomen is beter dan genezen’!

topics

Producten

Product Wortell Secure logo

Managed Detection and Response.

Managed Detection and Response: reactief én proactief beveiligen
Ga naar Managed Detection and Response.
Product Wortell Secure logo

Managed Detection and Response voor het KMO

Managed Detection and Response: reactief én proactief beveiligen
Ga naar Managed Detection and Response voor het KMO
Product Wortell Work logo

Copilot

De vraag is niet óf, maar wanneer uw organisatie de kracht van AI volledig zal omarmen.
Ga naar Copilot
Product Wortell Secure logo

NIS 2.0

Ons gezonde verstand vertelt ons dat het nu tijd is om in actie te komen. Organisatie kunnen voor zichzelf bepalen of zij onder de NIS-richtlijn valle...
Ga naar NIS 2.0
Product Wortell Secure logo

NEN 7510 en NEN 7513

De NEN 7510 en NEN 7513, die gaan over Informatiebeveiliging in de Zorg, zijn van essentieel belang in een tijd waarin digitale transformatie de zorgs...
Ga naar NEN 7510 en NEN 7513
Product Wortell Secure logo

IEC 62443

Digitalisering en voortdurende technologische ontwikkelingen bieden enorme kansen voor de maakindustrie. Digitalisering leidt tot efficiëntere pr...
Ga naar IEC 62443
Product Wortell Secure logo

Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO)

In de snel veranderende wereld van digitale transformatie is het essentieel om informatiebeveiliging te waarborgen. Binnen de Nederlandse overheid wor...
Ga naar Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO)
Product Wortell Secure logo

Pentest

Een dienst om de beveiligingsrisico's van de IT-omgeving inzichtelijk te maken.
Ga naar Pentest
Product Wortell Secure logo

Security Awareness

Security Awareness: het verhogen van de bewustwording ten aanzien van cybersecurity.
Ga naar Security Awareness