Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart.

Wortell Smart logo
Data die mensen ondersteunen

Smart: voor slimme organisaties die vooruit willen

In welke domein je ook actief bent: data en analytics zijn essentieel. In de industriële sector zijn voorspellingen nodig voor onderhoud, bij banken rondom fraude en in de zorg voor diagnoses.

Vanuit die gedachte wil je je organisatie slimmer maken: ook dat is digitale transformatie. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Want de technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Maar je hebt niet de expertise in huis om deze transitie te begeleiden. Welke slimme oplossing zorgt ervoor dat je dan tóch op volle kracht vooruit gaat?

Bestaande data slimmer gebruiken

Alle processen slimmer aanpakken: dát is ons doel. Daarom verbinden wij je bestaande data met andere databronnen. Deze verrijking leidt tot betere inzichten voor medewerkers. Zo kun je voorspellingen doen, en anticiperen op de toekomst.

Maar daarvoor moet je je medewerkers ook transformeren tot data professionals. Wortell helpt hen daarbij! Eens ons data platform is opgezet, wordt het algoritme hun digitale collega. Voor de meest accurate voorspellingen! 

Krachtige data die mensen naar een hoger niveau tillen

Wij willen je organisatie mee slimmer maken. Want zo kun je je klant beter bedienen. Daarvoor is de transformatie van je producten, diensten én mensen een must. Verouderde processen krijgen een nieuwe invulling, en het operationele luik optimaliseren we. Onze missie in een notendop? Data krachtiger maken, zodat ze mensen naar een hoger niveau tillen.

Hoe werken we?

Onze eerste stap is het samenstellen van een datateam binnen je organisatie. Nadien maken we via een Data Readiness Scan inzichtelijk waar je nu staat. Hebben we dit eenmaal in kaart gebracht, dan starten we met het bouwen van een Smart Data Platform. Hierop sluit je je eerste databronnen aan. Zo lopen informatiestromen door het platform heen. Daaruit komen data die je op een goede manier kunt gebruiken in rapporten.

We starten simpel: met één databron. Maar daar komen steeds meer databronnen bij. Dit betekent dat je rapporten continu krachtiger worden. Je werkt met data en algoritmes, waarmee je voorspellingen kunt doen. Die kun je in een extra kolom van een lijst opnemen. Of je ontwikkelt er een hele applicatie rond.

De waarde van dit data platform versterk je via een analytics translator. Die legt uit wat data voor je organisatie doen. En slaat zo de brug tussen business en IT. Een belangrijke rol!

Klinkt dit als toekomstmuziek? Niets is minder waar. Wil je niet langer achter de feiten aanlopen en slimmer omgaan met data, dan kun je morgen al starten. Of waarom eigenlijk niet gewoon vandaag?

topics

Producten