Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Smart.

Wortell Smart logo
Op volle kracht vooruit!

In welke domein je ook actief bent: data en analytics zijn essentieel. In de industriële sector zijn voorspellingen nodig voor onderhoud, bij banken rondom fraude en in de zorg voor diagnoses.

Vanuit die gedachte wil je je organisatie slimmer maken: ook dat is digitale transformatie. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Want de technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Je moet snel kunnen anticiperen en vooral géén beslissingen maken op basis van louter buikgevoel.

Wat je wél nodig hebt? Betrouwbare, geïntegreerde data, waarmee je strategische beslissingen kunt nemen. Daarom is het hoog tijd om datagedreven te gaan werken. Helaas heb je niet de expertise in huis om deze transitie te begeleiden. Welke slimme oplossing zorgt ervoor dat je dan tóch op volle kracht vooruit gaat en de concurrent een stap voor blijft?

Werk met kwalitatieve data en topconsultants

Wil je datagedreven beslissingen nemen om je klanten beter te bedienen en risico's te beperken? Maar vind je het tegelijkertijd belangrijk om je te blijven focussen op essentiële businessvraagstukken?

Sla dan de handen in elkaar met Wortell Smart! Wij zijn de expert op Data & Analytics vlak en zorgen ervoor dat je beschikt over een toekomstbestendig dataplatform waarin al jouw relevante data vanuit de benodigde in- en externe bronnen wordt verwerkt, gemodelleerd en geïntegreerd. Zo ben je beter in staat om cruciale beslissingen te nemen.

Al onze kennis & expertise van de afgelopen 20 jaar zit vervat in onze Smart Data Platform oplossing. Elke organisatie kent natuurlijk een andere informatiebehoefte. Daarom hebben wij onze oplossing zodanig flexibel opgebouwd dat we eenvoudig een op maat gemaakt dataplatform kunnen aanbieden. En om nog maar te zwijgen van de topconsultants waarmee je samenwerkt. Eén voor één experten die onderlinge kennisdeling hoog in het vaandel dragen.

Welke oplossing past het best bij jóuw organisatie?

Wat kan je verwachten van een samenwerking met Wortell? We starten doorgaans met een verkennend gesprek, zodat we kunnen bepalen welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Wil je uiteindelijk zelf verder kunnen met je dataplatform? Dan doorlopen we samen een traject waarin onder andere trainingen en certificeringen aan bod komen. Na afloop kan je zelfstandig met het platform werken. Wij kunnen dan de doorontwikkeling of het beheer voor onze rekening nemen, zodat jij op dat gebied wordt ontzorgd.

Wil je het dataplatform liever helemaal uitbesteden? Dan kan je dit bij ons 'as a service' afnemen. In dat geval ontzorgen we je op alle vlakken — van servicemanagement tot beheer. En je kunt rekenen op 24/7 support!

Hoe werken we?

Onze eerste stap is het samenstellen van een datateam binnen je organisatie. Nadien maken we via een Data Readiness Scan inzichtelijk waar je nu staat. Hebben we dit eenmaal in kaart gebracht, dan starten we met het bouwen van een Smart Data Platform. Hierop sluit je je eerste databronnen aan. Zo lopen informatiestromen door het platform heen. Daaruit komen data die je op een goede manier kunt gebruiken in rapporten.

We starten simpel: met één databron. Maar daar komen steeds meer databronnen bij. Dit betekent dat je rapporten continu krachtiger worden. Je werkt met data en algoritmes, waarmee je voorspellingen kunt doen. Die kun je in een extra kolom van een lijst opnemen. Of je ontwikkelt er een hele applicatie rond.

De waarde van dit data platform versterk je via een analytics translator. Die legt uit wat data voor je organisatie doen. En slaat zo de brug tussen business en IT. Een belangrijke rol!

Klinkt dit als toekomstmuziek? Niets is minder waar. Wil je niet langer achter de feiten aanlopen en slimmer omgaan met data, dan kun je morgen al starten. Of waarom eigenlijk niet gewoon vandaag?

topics

Producten

Product Wortell Smart logo

Smart Data Platform.

Smart Data Platform: snelgroeiende datasilo's slim gebruiken.
Ga naar Smart Data Platform.
Product Wortell Cloud logo

Cloud Cost Center.

Cloud Cost Center: het 'uitgavenstuur' in handen.
Ga naar Cloud Cost Center.