Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wat werken bij Wortell extra aantrekkelijk maakt

Bij Wortell werk je in een omgeving waar de medewerker écht op de eerste plek staat. Hier werk je samen met een team van experts elke dag met de laatste technieken om onze klanten in hun kracht te zetten.

Maar wat maakt werken bij Wortell daarnaast extra aantrekkelijk? 

De verbetermeter

Kunnen wij wat beter doen? Of mis jij iets? Laat het ons weten! Op ons intranet hebben wij een bord waar jij jouw verbeterideeën op kunt plaatsen. Hier kunnen collega’s  vervolgens op stemmen en de ideeën met de meeste stemmen worden doorgevoerd. Zo zijn wij bijvoorbeeld tot een Wortell boekenkast gekomen en zijn wij begonnen met een bootcamp.

Maaltijd- en ecocheques

Werk je contractueel binnen Wortell België? Dan krijg je per gewerkte dag een elektronische maaltijdcheque van €8. Jaarlijks ontvang je dan ook nog eens €250 aan ecocheques.  

Auto of mobiliteitsvergoeding

Als vaste medewerker binnen Wortell België treed jij toe tot ons mobiliteitsbudget. Met dat budget kan jij, afhankelijk van je functie, een milieuvriendelijke wagen kiezen uit Categorie 1 of Categorie 2. Daarbij zijn ook winterbanden en tankkaart/laadpas inbegrepen. Heb je met je wagenkeuze nog budget over? Dan kan je de rest van je budget ook inzetten op een hele reeks duurzame (openbare) vervoersmiddelen. 

Flexibiliteit

Voor een optimale werkorganisatie erkennen wij het belang van flexibele werkomstandigheden. Bij Wortell kiezen we dan ook voluit voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Werken van 9 tot 5 vinden wij niet meer actueel; jij kiest zelf waar én wanneer je werkt.

Vakantiedagen

Jij hebt standaard 32 vakantiedagen per jaar tot je beschikking. Dat komt doordat wij een werkweek van 40 uren hanteren. Zo beschik jij naast je 20 wettelijke vakantiedagen over nog eens 12 ADV-dagen erbovenop.

Laptop & internetvergoeding

Bij je start ontvang je van ons een laptop om je werkzaamheden op uit te voeren. Dat kan op een van onze vestigingen, maar ook perfect van thuis uit! Om deze plaatsonafhankelijke manier van werken te ondersteunen, betaalt Wortell België een maandelijkse internetvergoeding.

Salaris

Een salaris, misschien vanzelfsprekend maar daarom niet minder belangrijk! Wij zorgen ervoor dat we jou een salaris aanbieden dat overeenstemt met je kennis, ervaring en verwachting.

Uitgebreid verzekeringspakket

Bij Wortell geniet je van een ruime hospitalisatieverzekering waarop ook je gezinsleden kunnen aansluiten. Daarnaast voorzien we je van een groepsverzekering waarmee je toetreedt tot het Pensioenplan. 

Opleidingen

Bij Wortell zijn onze medewerkers ons hoogste goed. We geloven in het blijvend investeren in onze mensen door ze te ondersteunen in hun leer- en groeitraject. Zo krijgt iedere medewerker binnen Wortell de kans om zichzelf te ontwikkelen. Samen kijken we naar jouw interesses en doelstellingen, en stellen zo een traject samen dat goed aanvoelt. Zowel intern als extern bieden we je geruime kans om bij te leren!

Enthousiast geworden?