Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Cloud.

Wortell Cloud logo
Op naar een modern cloud landschap.

Cloud: een veilige en vlekkeloze transitie

Je hebt gekozen voor de Microsoft Azure Cloud. Want je gelooft in de visie van Microsoft. En jouw organisatie is helemaal klaar voor de transitie naar de cloud. Maar hoe transformeer je je traditionele applicatie landschap nu naar een moderne cloud omgeving? Mét 24/7 beveiliging? Heel eenvoudig: bundel de krachten met Wortell! Wij zijn dé full service partner voor Microsoft Azure Cloud.

Full service partner: 3 teams, 1 cloud

Wat we bedoelen met de term ‘full service’ partner? Wel, bij Wortell staan drie gespecialiseerde cloud teams voor jou paraat. Al onze teams bezitten de juiste expertise over toekomstgerichte technologieën zoals Kubernetes en Azure Lighthouse.

  • Het infra team

Met onze infra expertise helpen we je de transitie maken van een bestaand datacenter naar de cloud. Tijd voor een goed georganiseerde migratie!

  • Het development team

Er zijn vaak nieuwe applicaties nodig voor de cloud. Ons development team deinst er niet voor terug: deze specialisten zetten de nieuwste technologieën in binnen de Azure Cloud.

  • Het service team

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom beheert ons service team je datacenter en applicaties proactief.

Op volle kracht vooruit met de beste technologie

Je ondersteunen met technologie: dát is wat wij doen. We geven je toegang tot de best mogelijke infrastructuur en meest moderne applicaties. Want dankzij volledige ontzorging haalt iedereen in de organisatie het beste uit zichzelf.

Mission Critical Azure - Overzicht

Hoe werken we?

Onze Mission Critical Azure oplossing omvat zeven diensten, die je ook afzonderlijk kunt inzetten. Maar volg je het volledige programma, dan migreer je je datacenters op een ijzersterke manier naar de cloud. We zetten de diensten voor je op een rij:

  1. Azure Readiness Scan: we doen een audit van je huidige omgeving. Ook beschrijven we de nodige acties voor de transitie naar de cloud.
  2. Strategie en opzet Cloud Competence Center: tijdens strategische sessies denkt de IT organisatie mee over haar veranderende rol. Ook krijgt ze de nodige training om met de business organisatie te communiceren. En nieuwe functies te faciliteren.
  3. Azure Out of the Box: we zetten de Azure omgeving op volgens best practices. Ook nemen we ze in beheer, zodat ze altijd veilig en up-to-date is. 
  4. DevOps Out of the Box: we richten de DevOps en bijbehorende projecten, boards en pipelines in volgens vaste standaarden. Resultaat: je kunt sneller, makkelijker én veiliger nieuwe oplossingen ontwikkelen.
  5. Security Operations Center: we richten een Managed Detection and Response (MDR) in om verdachte acties te herkennen en te classificeren. En om hier ook proactief acties op uit te voeren.
  6. Cloud Cost Center: we maken de IT uitgaven per afdeling, persoon of rol inzichtelijk.
  7. Applicaties realiseren: we bouwen huidige applicaties om van IaaS (Infrastructure as a Service) naar PaaS (Platform as a Service) oplossingen. Zo passen ze beter in je nieuwe cloud omgeving.

topics

Producten