Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

FastTrack

Snel en met plezier met FastTrack voor Microsoft 365 werken.

Met ons FastTrack voor Microsoft 365 team zorgen wij ervoor dat een organisatie maximaal kan profiteren van wat Microsoft 365 te bieden heeft. Ons team bestaat uit FastTrack Managers en FastTrack Engineers. De managers richten zich op adoptie en succesplanning, de engineers focussen op een soepele technische overgang naar Microsoft 365. FastTrack dienstverlening is onderdeel van jullie Office 365 licenties. Hierbij geldt een minimum van 150 licenties.

Hoe dit precies in zijn werk gaat?

Na aanmelding nemen we contact met je op om in gesprek te gaan over waar je op dit moment staat. Elke organisatie is anders, en heeft ook andere wensen voor Microsoft 365. Wij brengen graag in kaart waar we jullie mee kunnen helpen. FastTrack richt zich altijd op advies en begeleiding, op afstand. Uitvoeren van de technische werkzaamheden gebeurt altijd door de organisatie zelf, of door een partner. FastTrack adviseert en begeleidt hierin.

Adoptie en technische onboarding

Wij geloven dat adoptie net zo belangrijk is als technische onboarding. Je kunt een service aanzetten, maar hoe zorg je ervoor dat de medewerkers met plezier gebruik gaan maken van de nieuwe mogelijkheden? Daarom starten wij altijd gelijktijdig een adoptietraject op, naast het traject voor technische onboarding.

FastTrack voor Microsoft 365

  • Een kickoff, waarin we uitleggen wat FastTrack precies kan betekenen voor jouw organisatie. Ook gebruiken wij deze kickoff om een goed beeld te vormen van de behoeften en plannen op technisch en op adoptie gebied.

  • Een tool waarmee je je huidige omgeving kunt analyseren, en je technische obstakels kunt identificeren.

  • Wizards die je uitleggen wat een service doet en kan, en die ook stap voor stap helpen met configuratie.
  • Een succes workshop, waarin we je alles vertellen over succes factoren, plannen van adoptie, training en tools.
  • Adoptiegids en uitleg over de Productiviteit Bibliotheek.
  • FastTrack portal, waar je aan de slag kunt met je eigen succesplan

Onze engineers begeleiden in het technische deel van de onboarding. Hier valt ook meer advies en ondersteuning onder, op het gebied van Exchange Online, Outlook Mobile, SharePoint Online, OneDrive for Business, Teams, Microsoft 365 Apps, Edge, Intune, AADP, MIP, AATP, MDATP, MCAS.

Wij zijn in Nederland één van de exclusieve Microsoft Gold partners die deze dienst in samenwerking met Microsoft mag aanbieden. FastTrack biedt ook datamigratie aan. Informeer naar de voorwaarden.

Mail mij gerust: Kilian.Schwennen@wortell.nl

Wat we doen