Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij
Productivity

M365 Solution Consultant

Senior Gent, Zaventem en/of thuis 32-40 uur

Als M365 Solution Specialist Productivity bij Wortell help je organisaties hun werkwijzen te vertalen naar oplossingen in SharePoint Online en Teams. Je bent expert in kennismanagement, compliance, document management, employee experience en migraties. In deze rol begeleid je organisaties bij complexe vraagstukken en neem je de leiding in projecten.

Door de juiste vragen te stellen, krijg je snel inzicht in de organisatie en schets je probleemloos de juiste oplossing voor niet-technische stakeholders. Uitdagingen zoals weerstand en complexiteit zie je als kansen. Nadat je de oplossing hebt geschetst, help je het team bij de implementatie. Ondertussen ben je al betrokken bij het volgende project, gedreven door de impact die je maakt met je adviezen en oplossingen.

Jouw toekomstige collega's

Femke Cornelissen

Growth Manager Productivity

Thijs Karreman

Head of Productivity

David Mannaert

SharePoint Consultant
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

DMS implementatie
Adviseren klanten
Migratie traject
Presenteren oplossingen
DMS implementatie

Je helpt een internationale organisatie om hun belangrijke documenten op een verantwoorde manier op te slaan. Je denkt na over werkprocessen, de levenscyclus van bestanden en andere beleidsregels. Je begeleidt het team wat de daadwerkelijke inrichting verzorgt.

Adviseren klanten

Als Solution Consultant adviseer jij onze klanten hoe ze een succesvolle tenant 2 tenant migratie kunnen doen. Je weet mensen te overtuigen van je aanpak.

Migratie traject

Je helpt een grote organisatie van meerdere Microsoft 365 tenants naar 1 tenant te migreren, je voert gesprekken met diverse stakeholders bepaalt de oplossing en vertaalt dit naar je technische collega’s. Je fungeert als lead architect richting de klant en behoudt het inhoudelijke overzicht.

Presenteren oplossingen

Als de klantvraag eenmaal helder is ga jij aan de slag om oplossingen op het gebied van productiviteit, documenten, kennis & compliance uit te denken. Vervolgens presenteer je die aan c-level bestuurders om het project te laten starten.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minimaal 5 jaar waarvan 2 jaar projectervaring in een vergelijkbare rol;
  • Diepgaande kennis van SharePoint Online & Teams;
  • Kennis van migratie tooling;
  • Het inrichten van document management systemen kent voor jou geen geheimen;
  • Ervaring met het leiden van migratie trajecten;
  • Goede communicatie- en presentatie skills, analytisch sterk en in staat om draagvlak te creëren.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 09:00-10:00: Stand-up migratie
Maandag 10:00-11:00: Purview sessie voorbereiden
Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Dinsdag 10:00-12:00: Uitdenken DMS
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 14:00-16:00: DMS presentatie
Woensdag 09:00-10:00: Ondersteuning collega
Woensdag 11:00-13:00: Presentatie voorbereiden
Woensdag 14:00-15:00: Afstemmen Business Consultant
Donderdag 09:00-10:00: Team meeting
Donderdag 10:00-12:00: Adviseren governance
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 14:00-15:00: Reistijd
Donderdag 15:00-17:00: Presentatie bij klant
Vrijdag 09:00-10:00: Mailbox wegwerken
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-15:00: DMS Oplossing

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

“Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen je voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!”

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!