Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart Learning

Beschikbare trainingen

9 trainingen

Synapse Pipelines: Orchestratie en Development

In deze training richten we ons op het stuk orchestratie en data movement binnen Azure Synapse Pipelines. Je leert werken met Synapse Pipelines en hoe je de databewegingen binnen je platform kunt orchestreren.
€ 1.199,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Power BI Masterclass: Visuele Impact en Dashboard Optimalisatie

We leggen in twee dagen de focus op het optimaliseren van Power BI-rapporten door het verbeteren van de user experience en het design van dashboards. We besteden aandacht aan hoe je écht goed bruikbare en heldere rapporten kunt maken, zodat eindgebruikers sneller en effectiever inzichten kunnen verkrijgen uit de rapporten. Aan de hand van praktische oefeningen leer je hoe je visuals efficiënt kunt ontwerpen en hoe je de waarneembaarheid van dashboards kunt verbeteren. Daarnaast verdiepen we ons in het goed gebruik van kleuren en het omgaan met huisstijlen in datavisualisatie.
€ 1.099,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Workshop Power BI: Rapporten en Dashboards

In deze training wordt het werken met Power BI onder de loep genomen. We leggen in deze training/workshop de nadruk op het visualisaties, rapporten en dashboards maken in Power BI. Ook zullen we kijken naar het delen van rapporten en datasets zodat de samenwerking in jouw team soepel en eenvoudig gaat. Deze training is in workshop-vorm. Dit houdt in dat de focus sterk ligt op het zelf leren doen. We nemen gedurende de dag diverse momenten voor centrale uitleg over Power BI en om het grote plaatje scherp te houden, maar zijjn vooral veel zelf aan de slag. Het doel is dat je achteraf echt zelf rapportages kunt maken. In deze cursus zullen we voornamelijk rapportages bouwen op een bestaande Power BI dataset of kubus, waarin allerhande onderwerpen binnen Power BI voorbij komen.
€ 599,- (excl. BTW) Nederlands 1 dag Utrecht

DAX voor Power BI

Je wilt geavanceerde analyses kunnen maken en collega's kunnen helpen met hun berekeningen. Daarom ben je op zoek naar een goede training DAX. Maar je wilt het wel direct in de praktijk toepassen! In het leertraject "geavanceerde data-analyse met DAX" leer je hoe DAX écht werkt. Door uitmuntende uitleg, praktijkgerichte oefeningen, en opdrachten om het geleerde continu in de praktijk te brengen.
Nederlands 6 dagen

Python Programming

Leer programmeren in Python. Schrijf slimme programma's en herbruikbare modules. Zet je programma's in voor data-analyse, data science en data engineering.
Nederlands 2 dagen

Tableau Desktop voor data-analisten

Leer de Tableau Desktop in te zetten voor krachtige visuele data-analyses. Deel je dashboards en visualisaties met eindgebruikers
Nederlands 2 dagen

Snowflake voor Data Engineers

'Snowflake voor Data Engineers' biedt een uitgebreide kennismaking met Snowflake. Tijdens de training krijg je een beeld van het ontstaan van cloud data platforms, het aanbod van cloudplatforms dat er is en de positionering van Snowflake daarbinnen.
Nederlands 3 dagen

Of zoek zelf door de trainingen!

Dus... Wie zijn we?

Wortell Smart Learning helpt je om Data & Analytics écht te begrijpen. Wij geloven in het delen van kennis, die we duurzaam inbrengen in organisaties. Overal waar wij komen, helpen we mensen verder. Met zowel direct toepasbare inzichten voor de korte en lange termijn. En met inspirerende praktijkervaring, die je helpt om het grote plaatje helder te houden.