Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Smart Learning

Beschikbare trainingen

24 trainingen

T-SQL voor data-analisten (DP-080)

In de basistraining "T-SQL voor data-analisten" behandelen we T-SQL, de query- en ontwerptaal voor Microsoft SQL Server en Azure SQL Database. We leggen de focus op het maken van analyses in SQL, en het klaarzetten, koppelen en verrijken van datasets voor gebruik binnen andere analyse-tools. Vanuit de brede ervaring met data-analyse deelt de trainer voorbeelden, en heeft talloze "puzzels" klaarstaan die helpen om SQL echt beter te begrijpen.
€ 999,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Azure Data Factory (ADF)

In deze tweedaagse training richten we ons op het stuk orchestratie en data movement binnen Azure Data Factory (ADF). Je leert werken met ADF, hoe je de databewegingen binnen je platform kunt orchestreren, en hoe je het geheel beheersbaar opzet.
€ 1.199,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Git voor Data Engineers

In je organisatie is besloten om Git te gaan gebruiken voor het versiebeheer van de Data-oplossingen. Hoewel het “de toekomst” lijkt te zijn, vraag je je toch sterk af of dat ook zo werkt voor data platforms. Of gebruiken jullie het wellicht op de verkeerde manier? Hoe werkt Git eigenlijk op de achtergrond?  
Nederlands 1 dag

Azure Data Fundamentals (DP-900)

Wanneer je als organisatie met data en analytics aan de slag gaat, komt daar veel techniek bij kijken. Maar hoe leg je aan de niet-technische stakeholders in je organisatie uit wat er speelt, en welke overwegingen belangrijk zijn?
Nederlands 1 dag

Azure Fundamentals (AZ-900)

In de cursus Azure Fundamentals behandelen we in één dag de werking van de cloud in het algemeen, en Microsoft Azure in het bijzonder. Na afloop hebben de cursisten een stevige basis gekregen over de inzet van cloudomgevingen.
Nederlands 2 dagen

Azure Data Engineering

In de opleiding "Azure Data Engineering" helpen we jou als Microsoft BI- en Data Warehouse-ontwikkelaar om de sprong te maken naar Azure Data Engineer. Na afloop weet je hoe de cloud in elkaar zit, hoe je Analytics-omgeving in Azure eruit kan zien, en heb je een werkende Proof of Concept opgebouwd.
€ 2.799,- (excl. BTW) Nederlands 6 dagen Utrecht

Azure DevOps voor Data Engineers

In de training “Azure DevOps voor BI” leer je zelfstandig een CI/CD omgeving in te richten voor Microsoft BI-oplossingen. We behandelen uitgebreid Azure Repos, Pipelines en Boards. Ook leggen we een stevige basis in het samenwerken met Git.
€ 1.199,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Dimensioneel Modelleren

Leer Dimensioneel Modelleren. Met veel opdrachten en oefeningen krijg je modelleren goed onder de knie. Raak bedreven in het maken van sterschema's. Dit helpt je in je data-analyse en rapportage.
€ 999,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Azure Data Engineer (DP-203T00-A)

In deze training kijken we naar Data Engineering manieren om zowel real-time als batch-gedreven oplossingen te bouwen in Azure. Zowel de technologie in de basis (compute, storage) als de analytische oplossingen komen aan bod.
€ 2.100,- (excl. BTW) Nederlands 4 dagen Huizen, Utrecht

Power BI: Zelf rapporteren en data analyseren

Basistraining Power BI, waarbij de kennis écht beklijft en continu in de praktijk toegepast wordt. Leer de basis van het rapporten maken in Power BI op een hands-on manier. Dit leertraject komt overeen met de eerste vier weken van het Leertraject Data-analyse met Power BI.
€ 1.599,- (excl. BTW) Nederlands 4 dagen Utrecht

DAX voor Power BI en Analysis Services

Je wilt geavanceerde analyses kunnen maken en collega's kunnen helpen met hun berekeningen. Daarom ben je op zoek naar een goede training DAX. Maar je wilt het wel direct in de praktijk toepassen! In het leertraject "geavanceerde data-analyse met DAX" leer je hoe DAX écht werkt. Door uitmuntende uitleg, praktijkgerichte oefeningen, en opdrachten om het geleerde continu in de praktijk te brengen.
€ 1.925,- (excl. BTW) Nederlands 6 dagen Utrecht

Data Management met DAMA / DMBOK 2

Als DWH/ BI-professional krijg je in de training Data Management voor BI en Data Warehousing praktische handvatten op het gebied van Data Management. Dit helpt je bij het structureel (laten) adresseren van uitdagingen op het gebied van data-definities, datastructuur en datakwaliteit. Hiermee voorkom je vertragingen en verstoringen in je Data Warehouse en Rapportages.
€ 1.275,- (excl. BTW) Nederlands 2 dagen Utrecht

Data-analyse met Power BI en DAX

Met de uitrol van Power BI verandert je organisatie in rap tempo in een data-gedreven organisatie. Op korte termijn is er geen afdeling meer te bedenken waar medewerkers níet regelmatig data analyseren om goed gefundeerde keuzes te maken. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste vaardigheden hebt om het maximale uit Power BI te halen, zonder dat je volle weken bent aan training? Met het Sigma Data Leertraject Power BI!
€ 2.799,- (excl. BTW) Nederlands 10 dagen Utrecht

Tableau Desktop voor data-analisten

Leer de Tableau Desktop in te zetten voor krachtige visuele data-analyses. Deel je dashboards en visualisaties met eindgebruikers
Nederlands 2 dagen

Of zoek zelf door de trainingen!

Dus... Wie zijn we?

Wortell Smart Learning helpt je om Data & Analytics écht te begrijpen. Wij geloven in het delen van kennis, die we duurzaam inbrengen in organisaties. Overal waar wij komen, helpen we mensen verder. Met zowel direct toepasbare inzichten voor de korte en lange termijn. En met inspirerende praktijkervaring, die je helpt om het grote plaatje helder te houden.