Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

TimeXtender CORE

2 dagen

Omschrijving

Stap in de wereld van data-revolutie met onze TimeXtender-training!

Tijdens deze 2 daagse training in workshop vorm ontdek je de geheimen van TimeXtender en leer je de kunst van gegevensbeheer.
Met onze workshop duik je in een opwindende reis door het universum van data management met een low-code / no-code interface die je data warehouse ontwikkelingen tot 10x zal doen versnellen. Je leert niet alleen de basisprincipes, maar je wordt een meester in het benutten van zowel standaard- als grenzeloze mogelijkheden. De TimeXtender CORE training is een hands-on workshop waar je leert connectie te maken met bron data, deze overhaalt naar de data warehouse omgeving, de data transformeert en modeleert naar een STER model en deze middels een semantische laag aanbied aan de Business Intelligence Tool, zoals bijvoorbeeld Power BI. Na afloop heb je alle basis functionaliteiten en principes onder de knie en kan je direct meedraaien met het Data Engineering team.

Voorkennis om de training "TimeXtender CORE" te volgen

Voor deze training is het goed om voorkennis te hebben van de principes van Business Intelligence, Data warehousing en Data modelleren. Deze ervaring kan komen door eerdere ervaring met het ontwikkelen van data warehouse oplossingen of bredere ervaring met business intelligence tools zoals Power BI.

Onderwerpen

  • TimeXtender Portal
  • ETL binnen TimeXtender
  • ODX Server
  • Incrementeel laden
  • Transformeren van data
  • Maken van een STER model
  • Inrichten van een Semantisch model en deze aan Power BI aanbieden

Studiemateriaal

In de training TimeXtender CORE gebruiken we materiaal dat we bij Wortell Smart Learning zelf ontwikkeld hebben. Wij zorgen ervoor dat je al het benodigde materiaal op tijd ontvangt.

Beschikbare datums

Er zijn momenteel geen geplande datums beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.