Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Sales

Business Development Manager

Senior Gent, Brussel en thuis 32-40 uur

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten binnen ons verkoopteam, met als kernmissie het realiseren van de groeidoelstellingen in omzet. Jouw rol omvat niet alleen het actief benaderen van prospecten en het genereren en opvolgen van leads maar ook het identificeren van nieuwe afzetmarkten en partnerships binnen specifieke focussectoren en proposities. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het uitbouwen van een aantal nieuwe klanten, in lijn met onze doelstellingen, en zorgt voor een naadloze overgang van deze nieuwe relaties naar de betreffende Accountmanager.

In deze functie zet je kansen om in concrete mogelijkheden, waarbij je Wortell's Managed Service Provider (MSP) diensten en projecten voorstelt, en bouw je mee aan het succes van ons Belgisch verkoopsteam dat bestaat uit twee ervaren collega's. Je werkt ook nauw samen met de verkoop-, marketing-, en orderdeskteams in Nederland. Jouw doorzettingsvermogen, vaardigheid in het openen van nieuwe deuren en jouw strategische aanpak in het ontwikkelen van nieuwe klantrelaties zijn essentieel voor het succes van Wortell in België.

Gil Drossart

Head of Sales

Guido Ploum

Director Sales

Serap Cal

Account Manager
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Marktontwikkelingen
Verkoopproces
Netwerken
Funnel management
Marktontwikkelingen

Je blijft voortdurend op de hoogte van marktontwikkelingen en sectorinnovaties. Door deze kennis toe te passen, vertaal je Wortell's diensten naar de businesswaarde voor nieuwe klanten en identificeer je verkoopkansen.

Verkoopproces

Verantwoordelijk voor het begeleiden van het volledige verkoopproces, van prospectie tot afsluiting. Je werkt nauw samen met marketing, solution sales en delivery teams om de doelstellingen te realiseren. 

Netwerken

Actief netwerken en relatiebeheer vormen de kern van je werk. Als primaire gesprekspartner voor sleutelfiguren binnen potentiële klantenorganisaties, bouw je vertrouwen op en spot je nieuwe verkoopkansen. 

Funnel management

Je beheert de verkoopfunnel met precisie, gebruikmakend van CRM-tools om verkoopkansen, klantinformatie en de status van deals te monitoren. Door een gestructureerde aanpak in funnel management en regelmatige rapportage, zorg je ervoor dat Wortell's verkoopdoelstellingen efficiënt en tijdig worden behaald. 

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Minstens 5 jaar ervaring waarvan een eerste ervaring in Sales en/of business development, met aantoonbare successen in de verkoop van diensten;
  • Een sterke interesse in de nieuwste Microsoft-technologieën en de diensten die hieromheen zijn opgebouwd;
  • Ervaring en een bewezen trackrecord in het succesvol binnenhalen van nieuwe klanten;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 12:00-13:00: Lunch
Maandag 13:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Maandag 16:00-17:00: Sales Pipeline
Dinsdag 09:00-10:00: Opdracht scope
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 13:00-14:00: Reistijd naar klant
Dinsdag 16:00-17:00: Offerte uitwerken
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 14:00-15:00: Meeting met Sales
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 15:00-17:00: Offerte uitwerken
Vrijdag 09:00-10:00: Reistijd naar de klant
Vrijdag 10:00-12:00: Presentatie bij de klant
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-15:00: Meeting met Project Manager

Jij bent een strategische denker met een commercieel inzicht en weet alles uit de kast te halen om jouw salesdoelstellingen te behalen. Je hebt een natuurlijke overtuigingskracht en kunt klanten meenemen in jouw verhaal. Jij weet als geen ander te communiceren in de taal van je stakeholder(s). Je houdt van netwerken en voelt al snel aan wie je tegenover je hebt.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

"Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen je voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!"

Vragen over de Business Development Manager vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!