Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Secure.

Wortell Secure logo
Wij bieden jou een veilige werkomgeving.

Secure: maximale beveiliging voor jouw organisatie

Cyber aanvallen zijn meer dan ooit aan de orde. De cijfers liegen er niet om. Veel organisaties geven flinke bedragen uit aan beveiligingsoplossingen. Maar hackers worden slimmer en aanvallen geavanceerder. Dat komt onder andere door de transitie naar de cloud. Security vereist daarom een andere aanpak dan voorheen. Je moet verder kijken dan de traditionele oplossingen die je kent. Maar hoe begeef je je op onontgonnen terrein zónder in valkuilen te trappen?

Geen generalisten, wel specialisten

Beveiliging is een integraal onderdeel van de IT omgeving. Vanuit deze overtuiging zie je dit thema terugkomen in alles wat we doen. Werk je met Wortell, dan kun je rekenen op volledige ontzorging en 24/7 beveiliging. Dat doen we met uitstekende beveiligingsproducten van Microsoft én ons eigen platform.

Belangrijk: wij zijn geen generalisten, wel specialisten! Volgens ons staat beveiliging los van operationele taken. Daarom verzorgen we dit vanuit een aparte, gespecialiseerde afdeling binnen Wortell.

Bescherming achter de schermen

Je werknemers moeten ongestoord hun ding kunnen doen. Thuis of op kantoor: over externe bedreigingen hoeven ze zich niet te bekommeren. Onrealistisch? Niet als je samenwerkt met Wortell. Wij zetten technologie in om mensen te ondersteunen.

Het goede nieuws: deze technologie integreert naadloos in de moderne werkplek en de cloud omgeving. Alle gebruikers worden achter de schermen beschermd. Resultaat? Iedereen kan ongestoord én veilig zijn of haar werk doen.

Hoe werken we?

Het sleutelwoord is integratie. Bij ons is beveiliging een vast onderdeel van alle andere Microsoft oplossingen. Zo werken we binnen één ecosysteem. En natuurlijk doen we meer dan monitoring en detectie. We reageren meteen op beveiligingsmeldingen. Ons mantra is dan ook niet zomaar ‘voorkomen is beter dan genezen’!

topics

Producten