Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Z-CERT kiest Wortell's Managed Detection & Response voor de zorgsector (copy)

Persberichten
MDR (Managed Detection and Response)
10-10-2023
Lijnden, 10 oktober 2023 – Z-CERT, het expertisecentrum voor cybersecurity in de zorg, heeft na een zorgvuldig selectietraject van bijna zeven maanden Wortell gekozen als één van de partners voor Managed Detection & Response (MDR) diensten. Deze samenwerking heeft als doel de digitale weerbaarheid van zorginstellingen in Nederland aanzienlijk te verhogen.

Z-CERT fungeert als het schakelpunt voor informatie van het Nationaal Cyber Security Centrum, andere (inter)nationale CERTS en strategische partners. Deze waardevolle informatie wordt vertaald naar diverse producten en diensten waar zorginstellingen gebruik van kunnen maken om hun cybersecurity te versterken.

Op 10 oktober 2023 zal het driejarige contract feestelijk worden ondertekend tijdens een speciale bijeenkomst in Amersfoort. Deze mijlpaal markeert het begin van een samenwerking die de digitale veiligheid van de zorgsector naar een hoger niveau zal tillen.

Dennis de Hoog, Solution Specialist Wortell Enterprise Security, benadrukt het belang van deze samenwerking: "Wij zijn enorm verheugd dat Z-CERT de handschoen heeft opgepakt om monitoring, detectie en response voor de zorgsector consistent vorm te geven. Wij zijn ook ontzettend trots deel te mogen uitmaken van dit initiatief. Deze samenwerking bevestigt dat onze moderne security filosofie heel goed aansluit bij de behoeftes van zorginstellingen. Wij kijken ernaar uit om hier samen met Z-CERT een succes van te maken."

De keuze voor Wortell volgde na een grondige evaluatie, waarbij diverse aanbiedingen werden afgewogen. Wortell's bewezen expertise en toewijding aan cybersecurityoplossingen bleken doorslaggevend in deze selectie.

Over Z-CERT
Z-CERT is het Nederlandse expertisecentrum voor cybersecurity in de zorg. Als bruggenbouwer tussen (inter)nationale cybersecuritybronnen en de zorgsector vertaalt Z-CERT waardevolle informatie naar bruikbare producten en diensten om de digitale veiligheid van zorginstellingen te waarborgen.

Over Wortell
Wortell is een toonaangevende IT-Managed Service Provider in Nederland en België, gespecialiseerd in Cloud, Werkplek, Security, Hybride vergaderen en Smart (Data, BI, en AI) diensten. Wortell staat bekend om haar innovatieve oplossingen en professionele dienstverlening, gericht op het optimaliseren van digitale transformatie en cybersecurity binnen organisaties.

Afbeelding bij persbericht
Jeroen Niesen, Lead Research and Development Wortell, Dennis de Hoog, Solutions Specialist Security Wortell, Paul van Staveren, Chief Commercial Officer Wortell & Guido Ploum, Commercial Director Wortell.