Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.
Sales

Solution Sales Cyber Security

Senior Level Gent 40 uur

Bij Wortell bieden we onze klanten een Cloud-based beveiligingsstrategie (gebaseerd op Microsoft technologie). We maken gebruik van de laatste technieken op het gebied van Cloud-Security en hebben ons eigen Managed Detection & Respons Centre. Wereldwijd zijn wij de eerste Microsoft Partner die de Advanced Threat Specialization Award in ontvangst hebben mogen nemen. Als Solution Sales Cyber Security ga jij onze klanten adviseren hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van onze Security-dienstverlening en ben je de spil tussen de markt, de delivery organisatie, product development en Microsoft.

Daarbij vertaal jij de organisatiebehoefte van de klant naar een concrete oplossing op het gebied Cyber Security. Je bent de drijvende kracht in gesprekken met klanten en bepaalt samen welke diensten het beste passen bij hun gewenste beveiligingsinrichting. Je bent verantwoordelijk voor de opportuniteit (zoals offerte, presentaties, calculaties, beïnvloeding op alle niveaus).

Cyber Security is jouw passie en vakgebied en je bent op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Deze kennis en expertise zet je niet alleen in voor de klant, maar ook binnen de Belgische security communities en Wortell. In deze functie werk je ook mee aan het ontwikkelen en verder uitwerken van onze security-diensten producten.

Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Presentaties geven
Uitwerken Solutions
Product ontwikkeling
Relatie met Micosoft
Presentaties geven

Beschrijving: Je gaat regelmatig op klantbezoek om presentaties te geven over de Security-dienstverlening. Je neemt de klant – op zowel technisch als management niveau -actief mee in je verhaal en legt uit hoe onze dienstverlening hun organisatiebehoefte gaat vervullen.

Uitwerken Solutions

Als Solution Sales Security ben jij de schakel tussen de organisatie en de techniek. Nadat je hebt geïnventariseerd wat de situatie bij de klant is en welke oplossing geschikt kan zijn, werk je deze uit in een passend voorstel. Je maakt een uren- en kostenschatting voor de klant, welke je onderbouwt met een management samenvatting in samenspraak met de account manager.

Product ontwikkeling

Als Solution Sales Cyber Security ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Cyber Security-Land en weet je wat er speelt bij onze klanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het product development team om nieuwe diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van de markt. Daarnaast ben je een essentiële schakel om nieuwe producten in de markt te positioneren.   

Relatie met Micosoft

Microsoft is onze belangrijkste partner en wij werken veel samen om de klant de beste dienstverlening aan te bieden. Door te acteren in de driehoek – klant, Microsoft en Wortell – lever je de klant de best passende oplossing en verhoog de slagingskans van trajecten voor Wortell. Zo zorg je samen voor waarde en help je de klant verder.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Bachelordiplima of gelijkwaardig door ervaring
  • 5+ jaar relevante ervaring in pre-sales in het Security vakgebied (zowel binnen Managed Services als Projecten is een pré)
  • Kennis van (de Microsoft) Security-dienstverlening
  • Je hebt een sterke interesse in de nieuwste Microsoft technologieën en de dienstverlening die hier omheen is opgebouwd.
  • Je hebt een relevant netwerk in de Belgische markt of bent in staat deze snel op te bouwen

Relevante (security) certificering zijn een pré, maar deze kan je ook bij Wortell behalen (zonder studieovereenkomst).

Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 10:00-12:00: Presentatie bij klant
Maandag 13:00-14:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 09:00-10:00: Voorbereiden presentatie
Dinsdag 10:00-12:00: Meeting met Accountmanager
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 09:00-10:00: RFP schrijven
Woensdag 14:00-16:00: Productontwikkeling
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 14:00-15:00: Reistijd
Vrijdag 09:00-10:00: Bellen potentiële klant
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 16:00-17:00: Meeting met accountmanager

Jouw hart klopt sneller van Microsoft technologie! Je bent het gewend om in complexe omgevingen te werken. Je bent communicatief sterk en legt makkelijk contact, met klanten én collega’s.

Je komt terecht in een informele, gezellige en zelfsturende organisatie. Je mag veel van ons. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én door te groeien. Die ruimte is er omdat wij in onze organisatie zelf het roer in handen hebben. Kennis delen we. Bij Wortell krijg je alle tools om het maximale uit jezelf te halen!

Kortom

"Je gaat zo'n straffe dingen doen, dat anderen je voorbeeld willen volgen - zalig gewoon!"

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Meer over Werken bij Wortell

Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...