Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Trefdag Digitaal Vlaanderen

De overheid van morgen, die bouwen we vandaag. Digitalisering stond nooit hoger op de agenda’s. Bedrijven én overheden versnellen hun transformatie om niet enkel digitaal te handelen maar digitaal te zijn in een steeds meer digitale samenleving. Ze worden meer wendbaar, door slanke processen en met beslissingen powered by data. Ze werken sneller en slimmer, door de juiste technologie, datastromen en intelligentie. Ze maken hun dienstverlening persoonlijker en "low touch", om burgers en ondernemers op maat en zoveel mogelijk proactief te kunnen bedienen. Vlaanderen innoveert met slimme data pods waar persoonsgegevens veilig gedeeld kunnen worden en burgers en bedrijven zelf beslissen wat er met hun data gebeurt. Vlaanderen gaat voluit voor digitaal.

Voor wie

Iedereen die actief is in de overheidssector en benieuwd is naar de mogelijke meerwaarde van (as-a-service) clouddiensten, is welkom.

Topics die aan bod komen

Breng ons een bezoekje op onze beursstand in de Microsoft Village. We ontmoeten je graag. Elke dag geven we een korte demo bij Microsoft. Bekijk zeker even de video onderstaand, die je in een notendop meeneemt doorheen onze Managed Detection & Response oplossing.

Waar & wanneer

24 tot en met 26 november 2021 in het ICC te Gent.
Alle informatie over Trefdag Digitaal Vlaanderen, kan je hier terugvinden.

Meer over MDR (Managed Detection and Response)

Blogpost / 3-11-2021

Waarom security awareness onderdeel moet zijn van jouw cybersecurity strategie

Eén ding is zeker: ondernemingen bestaan niet enkel uit computersystemen die gehackt kunnen worden, maar ook uit mensen die fouten kunnen maken...