Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Opname keynote 'Intelligent communiceren met een intranet' | Wortell

Strenghten your internal communication with Microsoft 365: find out how Yammer, SharePoint and Teams meet in an intelligent intranet!

Op 22 oktober waren we aanwezig op de jaarlijkse 'Brussels Digital Workplace Conference' editie. Online weliswaar. Collega Hans De Donder gaf er een erg interessante sessie over hoe je je interne communicatie kan versterken met Microsoft 365. Iets waar we allemaal meer dan ooit nood aan hebben. 

Kon je er niet bij zijn? No worries! De in het Engels gegeven keynote kan je hier gratis herbekijken!

Download deze sessie:

Versterk je interne communicatie met een intelligent intranet!

Als Engagement Evangelist, helpt Hans heel wat organisaties die hun medewerkers moeilijk betrokken krijgen. Hij is helemaal gepassioneerd door alles wat met interne communicatie te maken heeft en zoekt steeds naar de meest passende oplossing waar zowel technologie als de mens mekaar ontmoeten. En het is vanuit die ervaring dat hij zijn sessie (50 min) met volgende topics bracht:

  • Het belang van interne communicatie
  • Opportuniteiten voor je communicatie met Microsoft 365
  • Hoe verhouden Yammer, Sharepoint en Teams zich in een intelligent intranet?
  • Vereenvoudig communicatie, verhoog betrokkenheid met Intranet+

Het doel? Samen tot een moderne, veilige en intelligente werkplek komen waar medewerkers zich productief en betrokken voelen. 

Benieuwd naar de keynote en de vragen van deelnemers? Mis niets en vraag nu je toegang aan om deze sessie te herbekijken.