Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Opname keynote Security Week Microsoft | Wortell

Microsoft Security Week 

Van 26 tot 30 oktober organiseerde Microsoft zijn allereerste editie van de volledig virtuele Security Week. Op 27 oktober hielden wij onze security sessie "You have migrated to O365 but have you thought about security?

Kon je de sessie op dat moment niet volgen? No worries! De security keynote kan je hier gratis herbekijken!

Download deze sessie:

Leer in amper 20 minuten hoe je je veiligheid kan opkrikken binnen je Office 365 pakket!

Vanwege de huidige en blijvende stijging in telewerken, is er een verhoogde nood aan intelligente security-oplossingen. Microsoft bracht de laatste jaren al verschillende van deze oplossingen op de markt, maar vaak wordt er door heel wat organisaties onderschat welke beveiligingsoplossingen ze reeds in huis hebben.

Daarnaast maakt het telewerken organisaties extra kwetsbaar voor phishing aanvallen: de sociale controle valt weg nu we niet langer met z'n allen op kantoor werken, er heerst een lagere waakzaamheid en minder bewustzijn bij werknemers die zich veilig achten in hun thuisomgeving. 

In deze sessie tracht onze Microsoft Security Expert, Jurgen Van Eynde, de nieuwe phishing uitdagingen aan het licht te brengen en hoe oplossingen binnen Office 365 hierbij kunnen helpen.