Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

On-demand webinar: Teams Collaboration

Inspirerende sessies over hoe je beter in Microsoft Teams samenwerkt

Covid-19 verplichtte ons om massaal te gaan telewerken. Voor heel wat organisaties betekende dit een fast forward in hun digitale transformatie planning. Daarom is deze "nieuwe manier van werken" niet voor iedereen een evidentie, en daar wilden we aan de hand van enkele gratis inspiratiesessies iets aan doen.

De sessies kan je gelukkig gratis herbekijken. De agenda is als volgt:
 

  • Ine Princen (Microsoft)"Op 2 maanden tijd 2 jaar digitale transformatie"

Het belang van een nieuwe, effectieve werkplek wordt primordiaal en essentieel om je te gaan differentiëren in deze nieuwe, post-Covid-19 markt. 

  • Isabel De Clercq"De Digitale Werkplek: voorbij de hype"

Corona lijkt de ideale context geschapen te hebben om vorm te geven aan de Digitale Werkplek. Maar gebeurt dit overal met succes? In deze interactieve sessie schetst thought leader Isabel De Clercq je een scherp beeld van het potentieel van de digitale tools en hun impact op andere manieren van samenwerken. Ze geeft voorbeelden van organisaties die op een strategische manier aan de slag gaan met de digitale tools en vertelt wat daarbij de kritische succesfactoren zijn.

  • Evert D'Hondt (Business Productivity Evangelist bij Wortell - voorheen Synergics)"Jouw duurzame Nieuwe Normaal"

Het "Nieuwe Normaal" deed haar intrede. Maar hoe ziet dat er nu uit voor jouw organisatie? Aan de hand van enkele klantenvoorbeelden toont Evert aan hoe je iedereen binnen je organisatie mee aan boord krijgt en houdt. Kortom, hoe je hiervan een duurzaam verhaal kan maken voor heel je organisatie.

  • Jochen Maertens (CEO Wortell België - voorheen Synergics)"Gedeeld en gedragen leiderschap als basis voor een wendbare organisatie"

Hoe hebben de organisatiestructuur en -cultuur van Wortell bijgedragen tot de bijzondere snelheid waarmee we de ommezwaai konden maken tijdens de coronacrisis en zo 100% konden inzetten op het bieden van hulp.
 

Vraag nu toegang tot de opnames van het digitaal event