Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

On-demand webinar: Intelligente Communicatie

Een inspirerende sessie over hoe jouw organisatie een intelligent communicatiesysteem kan uitbouwen

In een organisatie is het altijd al een noodzaak geweest om je medewerkers een slim en efficiënt communicatieplatform aan te bieden dat elke vorm van directe en indirecte communicatie intern verbindt. Daarnaast is het ook van primordiaal belang voor je business dat je van buitenaf ook steeds bereikbaar bent. De hybride, hedendaagse werkomstandigheden vragen bovendien enkele aanpassingen opdat elke communicatie binnen en buiten je organisatie gestroomlijnd blijft.
 

In ons on-demand webinar ontdek je hoe jouw organisatie een intelligent communicatiesysteem kan uitbouwen. Dit agenda is als volgt:

  • Graciela Zaera (Intelligent Communications Expert): "De weg naar intelligente communicatie"

Tijdens deze sessie wordt er stilgestaan bij wat "intelligente communicatie" net is en wat het kan betekenen voor je organisatie. Daarna licht Graciela toe in welke 5 stappen je uiteindelijk tot een intelligent communicatiesysteem kan komen binnen je organisatie. 

  • Patrik Dekrijger (Sales & Marketing Manager Discorp): "Hybrid Meetings"

Als specialist in de optimalisatie van je werkruimte, tracht Patrik je met deze sessie voor te bereiden op het nieuwe werken in een hybride omgeving. Hij staat stil bij hoe je je organisatie kan voorzien van de nodige uitrusting, hulpmiddelen en personeelsrichtlijnen om productieve, hybride vergaderingen te organiseren. Kortom, tijdens deze sessie worden werkplekken opnieuw bedacht in het licht van de nieuwe, hybride manier van werken.

  • Herbert Ingels (Anywhere365 Expert): "Verbind met je externe contacten met Omnichannel Contact Center"

Tijdens deze sessie tracht onze spreker aan te tonen dat iedereen een contactcentermedewerker is. Je hoeft ze alleen maar kracht bij te zetten. We geven je hier een nieuwe visie van contact met je klanten, burgers of leden voor je hele organisatie op basis van verschillende user persona's. De Anywhere365 Dialogue Cloud (door Workstreampeople) is native gebouwd op Microsoft-technologieën en -platforms zoals Teams, maar kan ook worden ingebed in elke CRM en IT-service management platforms.
 

Vraag nu je toegang om het webinar te herbekijken