Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

On-demand webinar: De veilige, moderne werkplek

De moderne werkplek als 'nieuwe normaal': veilig vanop afstand samenwerken

Nu we met z'n allen vanop afstand werken, vooral nog van thuis, is een verhoogde bescherming nodig om te vermijden dat je ten prooi valt aan cybercriminaliteit. Security evolueert continue en daar moet je als organisatie op anticiperen. Door een 'Cloud first'-strategie uit te werken, kan je je medewerkers een moderne werkplek garanderen waar ze productief en veilig kunnen samenwerken. Maar op wat dien je dan net te letten? En welke aanpak is succesvol om bedreigingen te weren?

In ons on-demand webinar (waarvan het live webinar op 29 september 2020 plaatsvond) komen volgende experten en topics aan bod:

  • Vincent Defrenne (Cyber Security Coalition): "De veranderende aard van cyberbedreigingen en hoe je met een goed plan wapenen”

Heel wat organisaties krijgen te kampen met security incidenten waaronder CEO fraude, Ransomware en afpersing voor gevoelige data. Om deze strijd tegen cybercriminaliteit aan te gaan is een plan met een duidelijke strategie nodig. Vincent start met een introductie over de Cyber Security Coalition en hoe ze hulp bieden op vlak van security en licht toe hoe je als organisatie start aan het opstellen en invoeren van een security plan en wat de meerwaarde is om te werken aan een certificatie, zoals de ISO27K.

  • Jasper Bernaers (Wortell - voorheen Synergics): “Een digitale moderne werkplek; dan ga je voor een ‘Cloud first’-strategie met de nodige portie security”

Door een ‘Cloud first’-strategie en architectuur met zero-trust aan te nemen, maak je je werkplek schaalbaar en flexibel. Ondersteund door intelligentie verhoog je de productiviteit en het security niveau van je organisatie. Leg steeds de focus op je gebruikers: selfservice, specifieke taken en teamwork… daar moet je voor durven gaan. Met een innovatieve werkplek, wordt thuiswerken een basisdienst en laat het gebruikers toe om remote te werken: thuis, bij klanten of samen met reizende medewerkers.

  • Jurgen Van Eynde (Wortell - voorheen Synergics): “Beveilig je organisatie met de Microsoft 365 suite én een sterk plan van aanpak”.

Security is belangrijk voor elke organisatie ongeacht de omvang of sector waarin je werkt. Maar het is vooral je aanpak die bepalend zal zijn voor de slaagkans van elke security strategie. De Microsoft 365 suite biedt alle bouwstenen voor een moderne, flexibele aanpak die door intelligentie en automatisatie klaar is voor huidige en nieuwe security uitdagingen. Haal het maximale uit de diensten van Microsoft 365; gericht op het beschermen van je gebruikers en integraties die je IT infrastructuur tot één beheerde omgeving brengen.
 

Krijg toegang tot het on-demand webinar