Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Bedankt voor je interesse in de Wortell videoserie over Microsoft Viva!

Een kwalitatieve employee experience garanderen staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Niet verrassend dus dat Microsoft met Viva inhaakt op deze trend.

Maar wat is Microsoft Viva nu eigenlijk? Hoe positioneer je het in een groter geheel? Welke modules bestaan er en waarover gaan die? Gaat Microsoft Viva de standaard intranetoplossingen zoals we die nu kennen vervangen?

Dat en meer ontdek je in onderstaande videoreeks. Onze Nederlandse collega's nemen je mee doorheen volgende topics:

  • Aflevering 1: Microsoft Viva als Employee Experience platform
  • Aflevering 2: Viva Connections: de hub die alles samenbrengt?
  • Aflevering 3: Viva Topics: grootste probleem in kennismanagement gekraakt
  • Aflevering 4: Viva Learning: breng kennis en adoptie naar een hoger niveau
  • Aflevering 5: Viva Insights: maak de employee experience compleet
  • Aflevering 6: Microsoft Viva: het einde van het out-of-the-box intranet?

Veel kijk- en luisterplezier!

Aflevering 1: Microsoft Viva als Employee Experience platform

Microsoft positioneert Viva als Employee Experience platform. Wat vinden wij daarvan? In deze video praten onze Nederlandse Wortell collega's Jaïr Hokstam en Franck van Diest over Microsoft Viva, de term Employee Experience, trends in de markt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Aflevering 2: Viva Connections - de hub die alles samenbrengt?

In aflevering 2 gaan we uitgebreid in op Viva Connections, een van de onderdelen van Microsoft Viva. Franck van Diest gaat in gesprek met Robert Schouten, MVP en onderdeel van de Microsoft Dev Kitchen. Ondanks dat veel van wat hij gezien heeft nog vertrouwelijk is, heeft hij genoeg inzichten over Microsoft Viva die hij kan delen

Aflevering 3: Viva Topics - grootste probleem in kennismanagement gekraakt

In aflevering 3 gaan Franck en Martin uitgebreid in op Viva Topics. Martin Kras is al langere tijd bezig met de voorloper van Viva Topics: Project Cortex. Als expert gaat hij in deze video verder in op Viva Topics en de mogelijkheden die het organisaties biedt. Viva Topics kraakt wat ons betreft het grootste probleem in kennismanagement!

Aflevering 4: Viva Learning - breng kennis en adoptie naar een hoger niveau

In deze aflevering gaan we uitgebreid in op Viva Learning, een van de onderdelen van Microsoft Viva. Binnen Viva Learning worden diverse trainingsmaterialen en cursussen aangeboden voor jouw organisatie. In deze video delen Hans, Alroye en Franck hun eerste indruk van Viva Learnings en hoe zij denken dat je het zal kunnen inzetten binnen je organisatie.

Aflevering 5: Viva Insights - maak de employee experience compleet

In onderstaande aflevering gaan Robert en Franck uitgebreid in op Viva Insights, een van de onderdelen van Microsoft Viva. Robert Schouten is MVP en dus goed op de hoogte van alles wat met Microsoft Viva te maken heeft.

Aflevering 6: Microsoft Viva: het einde van het out-of-the-box intranet?

Welke impact heeft Microsoft Viva op standaard intranet oplossingen? Gaat Microsoft Viva deze oplossingen vervangen of heeft een standaard intranet oplossing op het Microsoft platform nog bestaansrecht? Dat is waar Corné van Bunnik en Franck van Diest in deze video op in gaan.