Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Advanced Specialization Adoption & Change Management

Kennis
4-12-2020

Wortell haalt naast haar 10e Golden Competency ook haar eerste Advanced Specialization binnen: Adoption & Change Management Advanced Specialization. Wat zo’n geavanceerde specialisatie inhoudt en hoe je deze prestigieuze erkenning bekomt, lees je in deze blog.

Wat is een Microsoft Advanced Specialization?

Microsoft omschrijft een geavanceerde specialisatie als “een validatie van het vermogen van een partner om high-fidelity-services te leveren in een specifiek oplossingsgebied.” Het is de garantie dat de partner enerzijds beschikt over diepgaande kennis en anderzijds bevestigt het hun uitgebreide ervaring en bewezen succes bij het implementeren van Microsoft services of oplossingen. Kortom, het is een klantgerichte erkenning waarbij de partner hun gedifferentieerde vaardigheden kan laten zien.

Microsoft Advanced Specialization vs Microsoft Competency?

Een competentie meet de brede technische mogelijkheden van een partner in een Microsoft-product of -technologie. Een geavanceerd specialisatie meet daarentegen meer diepgaande capaciteiten in een specifiek oplossingsgebied. Om in aanmerking te komen voor een Advanced Specialization is een partner vereist eerst een actieve (lees: nog steeds geldende) Golden Competency te hebben, die is afgestemd op de geavanceerde specialisatie die ze willen behalen.

Hoe bekom je een Microsoft Advanced Specialization?

De vereisten om een ​​geavanceerde specialisatie te behalen, zijn ontworpen om specialisten te identificeren in specifieke oplossingsgebieden die gekenmerkt zijn door hoge klantenvraag en marktrelevantie.

Een van de belangrijkste vereisten is dat je reeds een golden compentency moet verworven hebben in dit vakgebied. Deze moet bovendien nog steeds actief zijn. Daarnaast is er ook een performance threshold die je moet behaald hebben én moet er een minimum aantal individuen binnen je organisatie geslaagd zijn voor specifieke certificeringen of examens met betrekking tot de specialisatie. Voor deze Advanced Specialization in Adoption & Change Managent moest er bovendien ook nog een minimum aantal, verifieerbare klantenreferenties toegevoegd worden.

Wat houdt de Microsoft Adoption & Change Management Advanced Specialization net in?

Adoption en Change Management is de verzamelnaam voor hulpmiddelen en technieken om de menselijke kant van verandering te leiden. Wist je dat een organisatie tot zes keer meer kans heeft haar doelstellingen te behalen en zelfs te overtreffen als ze inzet op change management? Dat belang erkenden we bij Wortell ook dus zetten we alles in het werk om hierin stelselmatig expertise op te bouwen en onze klanten bij te staan. Dit ging gelukkig ook niet onopgemerkt door Microsoft. Zo behaalden we begin mei, als eerste partner in België, de Adoption & Change Management Advanced Specialization.

Deze erkenning houdt in dat we een diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en bewezen successen hebben vergaard waarmee we dagelijks klanten helpen bij de Microsoft 365 adoptie.