Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Het kwalitatieve aanbod van Wortell Academy | Blog | Wortell

Kennis
4-12-2020

Als organisatie moet je je steeds kunnen aanpassen aan een voortdurend veranderende omgeving, en al zeker als het op technologie aankomt. Om hierin te slagen, is een organisatie afhankelijk van de kennis en vaardigheden van haar medewerkers. Leren op een flexibele, on-demand en continue basis is nodig om aan deze organisatievereiste te voldoen. Deze behoefte is niet veranderd door COVID-19 maar ze is hierdoor wel urgenter dan ooit. Als Microsoft Golden Competences partner zijn wij ervan overtuigd dat onze IT & Business experts hierin een sterke toegevoegde waarde kunnen bieden. Daarom introduceren we met trots de nieuwste Wortell telg; onze ACADEMY! Een platform waar onze kennis en real-life expertise virtueel beschikbaar gesteld worden in verschillende formaten.

Een aanbod op maat van jou(w organisatie)

Elke opleiding binnen onze Wortell Academy is uniek maar wat ze allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat ze virtueel aangeboden worden. Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om op een veilige manier te leren van waar je wil. Zo kan je aansluiten bij een van onze Open Kalender Trainingen, die op hun beurt ook Incompany oftewel voor een groep van medewerkers binnen een organisatie kunnen georganiseerd worden. Open Kalender Trainingen vinden plaats in een virtuele classroom waar interactie sterk aangemoedigd wordt en feedback gegeven wordt op eventuele oefeningen en labs.

Het kan echter ook zijn dat je op zoek bent naar opleidingen volledig op maat van je organisatie en medewerkers. Dan kan je opteren voor onze Tailored Training die we volledig afstemmen op de noden van je organisatie. Al onze trainingsopties gaande over uiteenlopende topics kunnen dan vervolgens op jouw vraag gebundeld worden in een tailormade leertraject. Zo kan de Wortell Academy aan je specifieke opleidingsnoden tegemoetkomen en kan de aanpak afgestemd worden op het ervaringsniveau van je medewerkers.

Neusjes van de zalm: onze trainers

Naast een uitgebreid aanbod aan opleidingen, is er eveneens een uitgebreid aanbod aan vakkundige trainers. En dit laatste is van primordiaal belang. Daarom selecteerden we enkele van onze interne consultants, engineers en technical architects die gepassioneerd zijn door hun vak en beschikken over een unieke kennis binnen hun domein. Zij combineren hun ambities als trainer met hun dagdagelijkse taken waardoor de kennis waarover te beschikken rechtstreeks vanuit the field komt. Van een win-win situatie gesproken. Deze courante, praktische ervaring binnen hun domein is bovendien cruciaal om de vertaalslag te kunnen maken van technologie naar de business.

Niet elke expert beschikt echter over de kunde om kennis op een goede en consistente manier over te brengen. Daarom worden onze trainers zorgvuldig geselecteerd en worden hun didactische capaciteiten bestendigd door een Microsoft Certified Trainer status (MCT) of Prosci-certificering. Daarnaast zorgen we er ook intern voor dat het opleidingsaanbod van hoge kwaliteit is. Zo voorzien we ondersteunend een intern coaching programma voor trainers en is er een voortdurende kwaliteitscontrole van de trainingen zodat de content relevant is en uitsluitend over de actuele technologieën gaat. Deze interne ondersteuning zorgt er verder voor dat de trainer zich kan focussen op wat belangrijk is, namelijk de training.   

Voor elk wat wils

Tot slot zijn onze trainingen niet enkel gericht op IT-profielen. In ons breed aanbod kan zowel een nieuwkomer of zelfstarter als een gedreven expert zijn gading vinden met onderwerpen gaande van persoonlijke productiviteit met Microsoft 365 tot Microsoft Security en Azure Bootcamps. Als Microsoft Partner zal het niet verrassen dat onze opleidingen voornamelijk geïnspireerd zijn door hun technologieën. Bovendien wordt Wortell met haar acht Golden Competenties eveneens erkend in haar expertise door Microsoft. Het behoort dan ook tot onze community privileges om deze kennis en expertise door te geven.

Onze opleidingen zijn steeds up-to-date en nieuwe trainingen worden regelmatig toegevoegd. Het loont dus zeker de moeite om onze academy website nauwlettend in het oog te houden opdat je op de hoogte blijft van alle nuttige opleidingen.

 

Heb jij vragen over hoe jij je werknemers kan opleiden omtrent heel wat digitale werkplek technologieën? Neem dan contact met ons op.

 

Klik hier