Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Cyberpraat aflevering 1: NIS 2.0

Kennis
31-10-2023
Ben je klaar om je kennis over cybersecurity naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Welkom bij de allereerste aflevering van onze nieuwe podcast: Cyberpraat. In deze serie nemen experts Dennis en Jeroen je mee op een boeiende reis door het landschap van digitale beveiliging.

Over Cyberpraat

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen en best practices in de wereld van cybersecurity. 

Aflevering 1: Bescherm je Sector - Alles wat je moet weten over NIS 2.0 in jouw Branche

Dennis en Jeroen verdiepen zich diep in de wereld van digitalisering en de groeiende dreiging van cyberaanvallen die verschillende sectoren in gevaar brengen. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

  • Kansen en risico's van digitalisering: ontdek hoe de digitalisering niet alleen kansen met zich meebrengt, maar ook de cybersecurity-risico's vergroot.
  • Versterken van cybersecurity-verdediging: leer waarom organisaties hun cybersecurity-maatregelen moeten versterken en hoe ze risico's in hun toeleveringsketen effectief kunnen aanpakken.
  • Overheidsregelgeving en cyberverzekeringen: ontdek positieve ontwikkelingen zoals NIS 2.0 en de opkomst van cybersecurity-verzekeringen, die bijdragen aan het bevorderen van cybersecurity.
  • Certificeringen voor leveranciers: kom te weten waarom het aantonen van cybersecurity-maatregelen met certificeringen essentieel is, vooral in een tijd waarin digitale dreigingen evolueren.
  • Toeleveringsketenaanvallen in diverse sectoren: verken de uitdagingen en kansen rond het groeiende gebruik van cloudtoepassingen binnen organisaties. 
  • Basale cybersecurity-maatregelen: ontdek hoe het implementeren van basale cybersecurity-maatregelen de kans op succesvolle cyberaanvallen aanzienlijk vermindert.
Cyberpraat biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor iedereen die betrokken is bij cybersecurity. Voor professionals die streven naar een veerkrachtige en goed verdedigde digitale toekomst, is deze podcast een absolute aanrader. Veel luisterplezier! 

Beluister Cyberpraat hier!

Wil je altijd voorop blijven lopen en tijdig geïnformeerd worden over cybersecurity-thema's die aandacht verdienen? Abonneer je nu op onze podcast en mis geen enkele aflevering! Samen zorgen we ervoor dat jouw digitale wereld veilig en beschermd blijft.

Onze experts

Jeroen Niesen

Microsoft MVP en Lead R&D bij Wortell
LinkedIn

Dennis de Hoog

Solutions Specialist Security bij Wortell
LinkedIn