Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

De 5 grootste veiligheidsrisico's voor overheidsinstellingen

Whitepaper
26-4-2022

In de media lees je vaak over bedrijven die slachtoffer worden van cyberaanvallen. Ook overheidsinstellingen blijven niet gespaard. Professionele hackers, die vaak opereren vanuit het buitenland, hebben het gemunt op burgerdata van ons land. Of ze proberen via gijzelsoftware overheidsinstellingen onder druk te zetten. Die moeten dan losgeld betalen voor het vrijgeven van bestanden. Deze voorbeelden spreken tot de verbeelding, maar datalekken vinden ook op een veel ‘eenvoudigere’ manier plaats.

Denk bijvoorbeeld aan oud-medewerkers die nog steeds toegang hebben tot systemen of gegevens. Met het juiste risicomanagement kunnen overheidsinstellingen security beleid beter sturen.

De 5 grootste veiligheidsrisico's voor overheidsinstellingen

In deze whitepaper delen we de 5 grootste veiligheidsrisico’s die we vaak vaststellen bij overheidsorganisaties. En hoe ze daar idealiter mee omgaan. 

Download nu de whitepaper

Livestream

Het Nationale Cybersecurity Debat

Op dinsdag 7 juni brengen we toonaangevende cybersecurity experts uit België én Nederland samen om te discussiëren over maatschappelijk relevante cybersecurity kwesties. En jij kan vanop afstand mee je stem uitbrengen! Niet te missen dus.

Ontdek snel de sprekers en de stellingen waarover gedebatteerd zal worden.