Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Hybride werken en het Microsoft Power Platform: de eindeloze mogelijkheden van Book

Door de pandemie is hybride werken geïntegreerd in het moderne bedrijfsleven. De verwachting is dat dit ook na de coronacrisis zo zal blijven. Een Gartner CFO-onderzoek van 2020 wees uit dat 74% van de bedrijven van plan was om bepaalde medewerkers permanent op afstand te laten werken.

Wereldwijd zijn organisaties dan ook heel druk bezig om de nieuwe werkplek hierop in te richten. Bij Wortell zien we dit aan de veranderende vraagstukken die klanten aan ons voorleggen. Een van de dilemma's? Sommige medewerkers hebben een grote nood aan thuiswerken, terwijl anderen net graag terug willen naar kantoor. Maar iedereen wil collega's makkelijk kunnen bereiken om samen te werken  waar deze zich ook bevinden. De vraag is: hoe voorzie je in dit soort hybride behoeften in de 'nieuwe wereld'?

Het Microsoft Power Platform biedt daarin ongelooflijk veel mogelijkheden. In dit artikel lichten we Book toe. Dat is een oplossing die wij met het Microsoft Power Platform hebben gebouwd. Onze klanten gebruiken het vaak als fundering voor verdere uitbreidingen op hun maat.

Van lunch tot vergaderruimtes: alles stroomlijn je met Book

Het doel van Book is simpel: je kunt er werkplekken mee reserveren. Je ziet exact wie waar aanwezig is, of er een EHBO medewerker op locatie is en welke medewerkers aanwezig zullen zijn voor de lunch. Zo kun je de werkomgeving efficiënt stroomlijnen. En voorkom je bijvoorbeeld een situatie waarin 20 medewerkers zich in een ruimte met 10 stoelen bevinden.

Een handige oplossing, maar de échte kracht van het Power Platform is dat je gemakkelijk uitbreidingen kunt (laten) uitvoeren op een oplossing als Book. Veel van onze klanten hebben dan ook aanvullende functionaliteiten gebouwd volgens hun eigen wensen en noden. Zo is er een bedrijf waar de receptie dagelijks om 9 uur een overzicht krijgt van de medewerkers die zullen meelunchen. Een andere klant heeft samen met ons geïntegreerd dat medewerkers het menu met de dagschotel vooraf kunnen bekijken en hun lunch op voorhand kunnen bestellen.

Ook in de vergaderruimtes biedt Book opportuniteiten. Omdat organisaties steeds meer gaan investeren in Microsoft Teams Rooms, hebben we gezorgd dat gebruikers kunnen zien of een vergaderruimte 'Teams enabled' is. Daarnaast kunnen ze de gewenste opstelling van de vergaderruimte doorgeven. Medewerkers hebben bovendien de mogelijkheid om tussendoor koffie, thee en versnaperingen te bestellen!

The sky is the limit

En dit waren slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden van Book. Maar eigenlijk kunnen we zeggen: the sky's the limit. Je zou in Book bijvoorbeeld ook een wagenpark inclusief leasewagens en laadpalen beschikbaar kunnen maken.

Dat de mogelijkheden eindeloos zijn, geldt niet alleen voor Book, maar voor het Microsoft Power Platform in het algemeen. Kun jij niet wachten om de mogelijkheden te verkennen én benutten? Wortell ondersteunt je hier graag in. Wij geloven dat IT voor jou moet werken en niet andersom. Neem gerust contact met ons op voor inspiratie en ga meteen aan de slag!

Brochure

Power Platform Kickstart

Meer weten over het Power Platform en hoe we jouw organisatie kunnen helpen met de Kickstart? Download de brochure.

Meer over Power Platform

Ga naar Het belang van spelregels voor het Power Platform: een gids voor succesvolle implementatie
Blogpost / 2-2-2024

Het belang van spelregels voor het Power Platform: een gids voor succesvolle implementatie

Het Power Platform heeft de manier waarop organisaties zakendoen getransformeerd door gebruikers in staat te stellen krachtige apps te maken zonder ui...
Ga naar Azure AD inzetten bij Power Platform diensten voor geautomatiseerd workflows
Blogpost / 1-2-2024

Azure AD inzetten bij Power Platform diensten voor geautomatiseerd workflows

Azure Active Directory (Azure AD) is de identiteits- en toegangsbeheerdienst van Microsoft in de cloud. Elke medewerker heeft zijn gegevens die verwer...
Ga naar Ontmoet Nathalie Leenders: Jouw Expert in Power Platform Consultancy
Blogpost / 30-1-2024

Ontmoet Nathalie Leenders: Jouw Expert in Power Platform Consultancy

Als consultant bied ik een breed scala aan diensten aan, variërend van het verzorgen van trainingen en workshops tot het ontwikkelen van oplossin...
Ga naar Power aan het onderwijs: hoe kunnen we tijd besparen op administratieve processen?
Blogpost / 15-12-2021

Power aan het onderwijs: hoe kunnen we tijd besparen op administratieve processen?

Met het Power Platform kunnen onderwijsinstellingen en leerkrachten repetitieve taken uit handen geven om zich meer te focussen op de taken waar het o...
Ga naar Hoe kunnen ziekenhuizen Microsoft Power Apps inzetten om de efficiëntie te verhogen?
Blogpost / 25-1-2022

Hoe kunnen ziekenhuizen Microsoft Power Apps inzetten om de efficiëntie te verhogen?

Momenteel vergen processen binnen ziekenhuizen nog veel handmatige acties. Microsoft Power Apps kan je hiermee helpen. Daarmee kun je processen op een...