Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Als VIP naar Infosecurity 2020 | Blog | Wortell

Kennis
4-12-2020

Op 18 en 19 maart is het zover. Dan opent de Belgische editie van Infosecurity haar deuren in de Brusselse Expo. Infosecurity is dé vakbeurs op het gebied van IT-security en draait dit jaar rond het thema “Artificial Future”. Klinkt allemaal veelbelovend, toch? Nu wat als wij jou vertelden dat jij via ons VIP (lees: zorgeloos en kosteloos) van dit event kan genieten? Dat klinkt nóg beter, niet?

 

Waarom is Infosecurity een niet te missen event als je IT-professional bent?

Omdat deze vakbeurs zal inhaken op alle actuele vraagstukken met betrekking tot IT-security. Spam, phishing, ransomware en andere geavanceerde vormen van cybercrime vormen vandaag reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. Dit tweedaagse event stelt dan ook alles in het werk, samen met verschillende sprekers en 130 exposanten, om je bij te staan in je zoektocht naar antwoorden om deze bedreigingen het hoofd te bieden.

Daarnaast luidt het thema voor deze 2020-editie “Artificial Future”. Het opzet? Anno 2020 zetten steeds meer bedrijven hun eerste of vervolgstappen in AI-technologie om bedrijfsprocessen en diensten te optimaliseren, verslimmen en versnellen. Toch wordt AI vaak gezien als een black box waar beslissingen uit voortkomen die medewerkers niet kunnen verklaren. Zeker is dat deze technologie veel data, een flexibele Cloud en strenge security-eisen vereist. Maar wat betekent dat voor je organisatie, nu en in de toekomst? Voldoen de huidige oplossingen nog? Moet je upgraden, uitbreiden of is er misschien wel iets totaal anders nodig?

Naast dit overkoepelend thema zijn er ook 6 verschillende subthema’s: Cloud Computing, Cyber Security, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Artificial & Data Intelligence, Digital Transformation en Privacy, Governance & Risk Management.

But what’s really in it for you?

De toegang tot het event is gratis. Dus waar maken wij voor jou als onze VIP dan het verschil? Wanneer je als onze VIP gast uitgenodigd bent, garanderen wij jou een gratis parking, lunch in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de gezellige netwerkborrel én gereserveerde plaatsen tijdens de sessies. En als dat nog niet overtuigend genoeg klonk, geven wij aan al onze VIP gasten een exclusieve, waardevolle tech-gadget, op te halen op onze stand (09.B176). Deal? Deal! 

Hoe maak je kans op onze VIP-tickets? Simpel. Surf naar onze VIP registratiepagina vóór zaterdag 29 februari en schrijf je in!

Klik hier