Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Krachtige Kunstmatige Intelligentie: Wortell vervangt service desk door Chat GPT

Kennis
31-3-2023

We hebben bij Wortell groot nieuws te melden. Na uitgebreid onderzoek en testen hebben we besloten om onze service desk compleet te vervangen door Chat GPT. Ja, je hoort het goed, geen menselijke medewerkers meer om jou te helpen bij technische problemen. In plaats daarvan zullen we gebruik maken van de krachtige mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie (KI) om onze klanten te bedienen.

We weten dat deze aankondiging voor sommigen misschien wat verontrustend klinkt, maar we kunnen jullie geruststellen dat we een uitgebreid proces hebben doorlopen om ervoor te zorgen dat deze overstap soepel zal verlopen. We hebben uitgebreide tests gedaan om ervoor te zorgen dat Chat GPT alle vragen kan beantwoorden en problemen kan oplossen die onze klanten kunnen hebben.

Maar waarom hebben we gekozen voor Chat GPT? Ten eerste willen we onze klanten altijd de best mogelijke service bieden en we geloven dat Chat GPT ons zal helpen om dat te doen. Ten tweede willen we onze medewerkers bevrijden van de taak van het beantwoorden van e-mails en telefoontjes van klanten, zodat ze zich kunnen concentreren op meer complexe taken en innovatie. Zij kunnen nu ontspannen met de benen omhoog. En tot slot hopen we dat onze klanten Chat GPT als een prettigere en snellere manier van communiceren zullen ervaren.

Maar we begrijpen dat sommige klanten misschien wat bezorgd zijn over deze overstap. Daarom willen we jullie geruststellen dat Chat GPT op elk moment van de dag beschikbaar is om al jullie vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. En als je toch liever met een menselijke medewerker praat, geen zorgen, we hebben nog steeds ons team van experts klaarstaan om je te helpen.

We zijn ons ervan bewust dat er in de tech-industrie veel discussie is over de rol van KI en de impact ervan op de menselijke arbeidsmarkt. Maar we willen benadrukken dat we bij Wortell niet geloven dat Chat GPT de rol van onze medewerkers zal overnemen. In plaats daarvan geloven we dat Chat GPT een waardevolle aanvulling is op ons team, die ons in staat stelt om onze klanten beter en efficiënter te bedienen.

We begrijpen dat sommigen van jullie dit nieuws als een 1 april grap zullen beschouwen, maar we willen benadrukken dat we dit besluit met volle overtuiging hebben genomen en dat we de voordelen van Chat GPT serieus nemen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze overstap als wij.

We willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in Wortell en we hopen jullie binnenkort te verwelkomen op ons nieuwe en verbeterde service platform met Chat GPT.

Vacatures

Benieuwd wat Wortell voor je kan betekenen?

Neem dan eens een kijkje op onze werken/bij website en wie weet zien we je snel.