Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Microsoft 365 Copilot en geen gedoe met data

Whitepaper
MDR (Managed Detection and Response)
Artificial Intelligence
Governance
11-6-2024

Vraag jij je ook af of Copilot straks door al jouw data gaat snuffelen? Voor CISO's en IT-managers hebben wij een onmisbaar whitepaper samengesteld dat alle voordelen en aandachtspunten van generatieve AI belicht. Verhoog jouw productiviteit en innovatiekracht zonder in te boeten op de veiligheid van jouw gegevens.

Ready, set, start!

Copilot

Lees meer over Copilot en hoe Wortell je hierbij kan ondersteunen. Van inspiratiesessies, adoptieprogramma's tot het aanschaffen van licenties. 

In dit whitepaper over Microsoft 365 Copilot bieden we CISO's en IT-managers essentiële inzichten en praktische handvatten om generatieve AI succesvol en veilig te integreren binnen jouw organisatie. Na het lezen van dit whitepaper zul je:

 • Ontdekken wat Generatieve AI en Microsoft 365 Copilot zijn:
  Een introductie tot de krachtige mogelijkheden van generatieve AI en hoe Microsoft 365 Copilot jouw organisatie kan transformeren.
   
 • Inzicht krijgen in de voordelen voor jouw organisatie:
  Hoe Microsoft 365 Copilot de productiviteit kan verhogen en de innovatiekracht van jouw team kan versterken.
   
 • Leren over de belangrijkste risico's:
  De cruciale aandachtspunten en risico's die gepaard gaan met de inzet van Copilot, en waarom een goede voorbereiding essentieel is.
   
 • Essentiële onderwerpen voor een veilige inzet verkennen:
  De belangrijkste onderwerpen die je moet adresseren om Microsoft 365 Copilot veilig en effectief te gebruiken binnen jouw organisatie.
   
 • Kennismaken met handige tools en diensten:
  Welke tools en diensten je kunt inzetten om de integratie van Copilot soepel en veilig te laten verlopen.

Met dit whitepaper ben je volledig voorbereid om Microsoft 365 Copilot op een veilige en effectieve manier te implementeren. Ontdek hoe je optimaal kunt profiteren van de voordelen van generatieve AI zonder in te boeten op databeveiliging.

Download het whitepaper

Vul hieronder je gegevens in en leer hoe je optimaal kunt profiteren van deze krachtige technologie zonder zorgen over databeveiliging.

Auteur

Dennis de Hoog

Gepassioneerd en betrokken helpt Dennis organisaties graag met hun cybersecurity vraagstukken, uitdagingen en soms worstelingen.
Meer content van Dennis