Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Al je taken gebundeld dankzij Microsoft To Do | Blog | Wortell

Kennis
10-12-2020

We leven in een wereld die razendsnel evolueert. Onze workload stijgt elke dag en nieuwe taken komen van overal op je af. Heb je soms ook het gevoel dat je het overzicht verliest? Dan hebben wij voor jou goed nieuws. De nieuwste versie van Microsoft To Do bundelt al je taken, of ze nu in je Outlook of je Planner staan. Iets voor jou? Lees dan snel verder. 

Microsoft To Do

Microsoft To Do kwam tot stand dankzij de overname van Wunderlist door Microsoft. To Do combineert het simpele en elegante taakbeheer van Wunderlist met het intelligente en veilige ecosysteem van Microsoft. Vorige week werd de nieuwe versie onthuld. To Do kreeg een nieuw jasje en is van overal toegankelijk. Wat voor jou bijzonder interessant is, is de verdere integratie met andere Microsoft apps uit het Office 365 pakket. 

Van overal toegang tot je lijstjes

To Do synchroniseert over alle platformen heen, of je nu iOS of Android gebruikt, een smartphone of een pc. Je lijstjes en je taken heb je overal bij jou. Pendel je naar het werk? Plan je dag terwijl je onderweg bent. Zo kan je meteen starten met het afwerken van je lijstje van zodra je op kantoor arriveert.

Een nieuwe, frisse look

Het design van de app kreeg een grondige opfrissing. ‘Jouw taken, jouw look’ lijkt wel wat de designers voor ogen hebben gehouden. De header werd verkleind, maar vooral de nieuwe kleurtjes vallen op. Het zijn immers jouw taken en jouw lijstjes en die kan je voortaan naar believen personaliseren.
ToDo1Zijn je ogen moe na een lange werkdag? Dan kan je switchen naar de ‘Dark Mode’, zowel op je smartphone als op je pc of Mac. (iPhone gebruikers moeten helaas nog even wachten op de ‘Dark Mode’.)

Je slimme dagelijkse planner

To Do was al een bijzonder handige app, dankzij de slimme lijstjes en het onderscheid tussen geplande en prioritaire taken. Wat To Do nu écht uniek maakt, is de gepersonaliseerde dagplanning in ‘Mijn dag’. Elke dag opnieuw start je met een propere lei; je bepaalt zelf welke taken je die dag wil afwerken. Slimme suggesties zorgen ervoor dat je de belangrijkste taken niet uit het oog verliest. Krijg je toch een taak niet afgerond? Je kan met een gerust gemoed naar bed, de dag erna start je zonder stress met een blanco blad.
Jij bepaalt opnieuw wat je die dag wil afwerken.

ToDo2

Deel van de Microsoft familie

Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Microsoft To Do zorgt in een oogopslag voor een overzicht van al je taken. Gevlagde e-mails en taken in je Outlook, opdrachten die je toegewezen kreeg in Planner, enzovoort. Je dient enkel een instelling aan te passen, wat een heel eenvoudige stap is. Voor je het goed en wel beseft, komt alles overzichtelijk samen in Microsoft To Do. Dat is ons inziens de belangrijkste nieuwigheid en meteen ook de reden waarom jij je vandaag nog naar de Google Play of de App Store moet reppen. 

Succes!

Benieuwd naar andere tips en tricks die je werk gemakkelijker zullen maken? Bekijk ons blogoverzicht.
Nood aan advies? Schrijf je in voor onze workshop Modern Workplace+. 

 

Klik hier