Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Ontmoet Nathalie Leenders: Jouw Expert in Power Platform Consultancy

Het is een genoegen om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Nathalie Leenders, en ik ben onlangs toegetreden tot het team van Wortell als Power Platform Consultant, daarnaast ben ik een Business Applications MVP.

Wat betekent consultancy eigenlijk?  

Als consultant bied ik een breed scala aan diensten aan, variërend van het verzorgen van trainingen en workshops tot het ontwikkelen van oplossingen op maat met behulp van tools zoals Power Automate, Power Apps en andere krachtige opties binnen het Power Platform.  
Mijn specialiteit omvat niet alleen het Power Platform zelf, maar ook de omliggende technologieën. Ik richt me op eenvoud en efficiëntie, met een focus op het toekomstbestendig maken van oplossingen. Bovendien zorg ik voor uitgebreide documentatie en training, zodat jullie zelfstandig aan de slag kunnen gaan.

Persoonlijk contact met een MVP?

Maar wat betekent het om een MVP Business Applications te zijn?  

Als MVP ben ik actief betrokken bij de (wereldwijde) technische community, uit passie en zonder financiële vergoeding. Ik deel mijn kennis graag, en alles wat ik leer en ontdek deel ik stap voor stap via mijn blog op https://www.nathalieleenders.com 

Daarnaast verzorg ik sessies op conferenties en gebruikersgroepen. Zo heb ik bijvoorbeeld twee sessies mogen verzorgen tijdens het Power Platform Conference in Las Vegas in oktober 2023, en heb ik een demo gegeven tijdens de Power Platform Community call over een adventkalender-app met Copilot-integratie die ik samen met mede MVP Keith Atherton heb ontwikkeld. 

In juni 2023 ontving ik vanuit Microsoft de MVP-award in de categorie Business Applications (Power Platform).  
 
Als MVP heb je toegang tot de productteams binnen Microsoft, wat resulteert in directe feedbackmogelijkheden en een primeur bij het verkennen van de nieuwste technologieën.  
Zo heb ik bijvoorbeeld samengewerkt met een Principal Program Manager voor Dataverse binnen Microsoft, en een Program Manager Power Pages voor een van mijn sessies tijdens de Power Platform-conferentie over Virtual Tables. 

Zie hier voor meer informatie omtrent het MVP schap: MVP Communities (microsoft.com) 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! 

 

Ontmoet Nathalie Leenders: Jouw Expert in Power Platform (office365.com)

Meer over Power Platform

Ga naar Het belang van spelregels voor het Power Platform: een gids voor succesvolle implementatie
Blogpost / 2-2-2024

Het belang van spelregels voor het Power Platform: een gids voor succesvolle implementatie

Het Power Platform heeft de manier waarop organisaties zakendoen getransformeerd door gebruikers in staat te stellen krachtige apps te maken zonder ui...
Ga naar Azure AD inzetten bij Power Platform diensten voor geautomatiseerd workflows
Blogpost / 1-2-2024

Azure AD inzetten bij Power Platform diensten voor geautomatiseerd workflows

Azure Active Directory (Azure AD) is de identiteits- en toegangsbeheerdienst van Microsoft in de cloud. Elke medewerker heeft zijn gegevens die verwer...
Ga naar Hybride werken en het Microsoft Power Platform: de eindeloze mogelijkheden van Book
Blogpost / 12-1-2022

Hybride werken en het Microsoft Power Platform: de eindeloze mogelijkheden van Book

Door de pandemie is hybride werken geïntegreerd in het moderne bedrijfsleven. Wereldwijd zijn organisaties dan ook heel druk bezig om de nie...
Ga naar Power aan het onderwijs: hoe kunnen we tijd besparen op administratieve processen?
Blogpost / 15-12-2021

Power aan het onderwijs: hoe kunnen we tijd besparen op administratieve processen?

Met het Power Platform kunnen onderwijsinstellingen en leerkrachten repetitieve taken uit handen geven om zich meer te focussen op de taken waar het o...
Ga naar Hoe kunnen ziekenhuizen Microsoft Power Apps inzetten om de efficiëntie te verhogen?
Blogpost / 25-1-2022

Hoe kunnen ziekenhuizen Microsoft Power Apps inzetten om de efficiëntie te verhogen?

Momenteel vergen processen binnen ziekenhuizen nog veel handmatige acties. Microsoft Power Apps kan je hiermee helpen. Daarmee kun je processen op een...