Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Event | Wortell op Shop IT 2019 | Wortell

Kennis
4-12-2020

Donderdag 16 mei is het weer zover. Dan organiseert V-ICT-OR haar voorjaarlijks event, Shopt IT in het ICC te Gent. Shopt IT is de hoogmis voor alles wat informatie en technologie in de lokale publieke sector betreft en staat ook dit jaar in teken van Smart Cities. Met 32 verschillende sprekerssessies, een gevulde beursvloer met slimme producten en diensten en een praatcafé, zorgt deze editie voor een compleet en gevarieerd pallet aan oplossingen voor slimme, lokale overheden. Naar goede gewoonte is Wortell er dit jaar ook bij en hebben we interessante sessies voor jullie in petto.

Voormiddag - Digitale Dienstverlening - Gemeente Wevelgem

Van 10u40 tot 11u30 geven we onze eerste sessie over het productiviteitsluik binnen Microsoft 365, samen met gemeente Wevelgem. Want steeds meer besturen hebben Microsoft 365, Office 365 of staan voor deze beslissing maar weten daarom niet hoe ze er best mee aan de slag gaan. Wij zullen jou in deze sessie aan de hand van use cases aantonen hoe je al deze tools op een productieve manier kan inzetten, toegepast bij onze klant, gemeente Wevelgem. Daarnaast staan we ook stil bij het User Adoption en Change Management verhaal. Want hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen jouw gemeentebestuur deze nieuwe manier van werken omarmt? Dat kom je te weten tijdens de voormiddagsessie. Deze sessie zal gegeven worden door onze Business Productivity Evangelist, Evert D'Hondt samen met Lisa Yserbyt, Beleidsmedewerker Algemeen Directeur gemeente Wevelgem.

Namiddag - Cybercafé (praatcafé)

Tussen14u15 en 15u05toveren wij het praatcafé om tot een cybercafé>want tijdens deze sessie lichten wij het securityluik binnen Microsoft 365 toe. Het is namelijk één zaak om productief te werken met Microsoft 365, maar hoe garandeer je de nodige, fundamentele veiligheid? Hoe zorg je voor een veilig beheer van al je toestellen, zonder een onvoorziene meerkost? Kom het allemaal te weten wanneer je komt tooghangen tijdens ons cybercafé. Deze sessie zal gegeven worden door onze Modern Workplace Lead, Jasper Bernaers.
 

Klik hier